Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar MAXLife Boswellia (tamaie) 600mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

63 lei Lei
Cod produs
MAXLife-BOSWELLIA
Out Of stock
Descriere
Beneficii boswellia (tamaie):

-antiinflamator puternic si natural;

-nu prezinta efecte secundare negative importane;

-are proprietati anti-reumatice;

-reduce durerile articulare si cele provocate de artrita;

-ajuta la minimizarea deteriorarii cartilajului si a tesutului articular cat si la refacerea acestora;

-este recomandata in ameliorarea afectiunilor inflamatorii intestinale,

-reduce numarul atacurilor de astm

Ce este Boswellia si cum ajuta organismul?

Boswellia serrata (Sallai Guggal) este un copac vechi producatoare de sapun cultivat in Asia. Un extract purificat din rasina acestuia este utilizat in preparatele din plante moderne.Boswellia serrata a fost folosita de secole ca medicament in sistemul medical ayurvedic indian pentru a minimiza o varietate de afectiuni medicale de la dureri articulare pana la stomac deranjat.

Ulterior studiile stiintifice au cofirmat efectelebenefice ale extractului de boswellia asupra organismului uman.

Compusul activ al acesteia este acidul boswellic care s-a dovedit a avea importante efecte antiinflamatorii. Studiile efectuate au aratat ca acizii boswellic au o actiune antiinflamatorie asemanatoare medicamentele antiinflamatoare nonsteroidale conventionale (AINS) utilizate in conditii inflamatorii, inhiband mediatorii pro-inflamatorii din organism, cum ar fi leucotrienele.

Boswellia este recomandata in minimizarea urmatoarelor afectiuni:

Artrita: s-a descoperit ca boswellia ajuta la minimizarea deteriorarii cartilajului si a tesutului articular. Dupa doar doua saptamani de terapie cu boswellia s-ainregistrat o reducere a durerii si a rigiditatii la persoanele care suferau de artrita.

Boala Crohn: la pacientii cu poliartrita reumatoida si boala Crohn, boswellia poate ajuta la reducerea celulelor imune care sustin inflamatia, crescand in acelasi timp numarul celulelor imune care inhiba inflamatia (celulele antiinflamatoare).

Boala intestinului inflamator: studiile realizate au evidentiat ca aportul de boswellia aredus inflamatia gastrointestinala, limitand afectarea tesutului.

Astm: cercetarile disponibile sugereaza ca atunci cand boswellia este utilizata cronic, aceasta poate reduce numarul de atacuri de astm.

Prospect Boswellia:

Mod de administrare recomandat : Ca supliment alimentar, 2 capsule/zi

Continut : Boswellia 600 mg/2 capsule

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura