Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment OstroVit Triple Magnesium pudra 100 grame

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3599 lei Lei
Cod produs
OstroVit-MagnesiumTriple
Out Of stock
Descriere
Triple Magnesium pudra 100 grame

OstroVit Triple Magneziu este un supliment dietetic pudra dezvoltat folosind trei forme de magneziu: citrat de magneziu, lactat de magneziu si o forma de carbonat. Acest produs este caracterizat prin absorbabilitate ridicata si fragmentare de laborator. Este perfect pentru persoanele care au deficiente de magneziu.

OstroVit Triple Magneziu

Magneziul este un element mineral esential si al doilea cel mai frecvent electrolit in corpul uman. Deficientele de magneziu sunt frecvente in tarile dezvoltate. Deficitul elementar creste tensiunea arteriala, reduce toleranta la glucoza si provoaca excitatie nervoasa. Principalele surse de magneziu sunt nucile si legumele cu frunze. Magneziul sustine buna functionare a muschilor, mentine echilibrul electrolitic si ajuta la mentinerea oaselor si a dintilor sanatosi. Magneziul ajuta la reducerea oboselii si oboselii si ajuta la mentinerea functiilor psihologice normale.

Proprietati OstroVit Triple Magneziu

Magneziul ajuta la reducerea oboselii si epuizarii

Magneziul ajuta la mentinerea echilibrului electrolitilor

Magneziul contribuie la mentinerea metabolismului energetic normal

Magneziul ajuta la buna functionare a sistemului nervos

Magneziul contribuie la buna functionare a muschilor

Ajuta la sinteza adecvata a proteinelor

Ajuta la mentinerea functiilor psihologice normale

Ajuta la mentinerea dintilor si oaselor sanatoase

Acesta joaca un rol semnificativ in procesul diviziunii celulare

Prospect

Mod de administrare: O portie recomandata de 1,5 grame (3/4 masura) trebuie amestecata in 100-150 ml apa sau suc. Consumati o portie pe zi.

100g

portie

% DZR*

Complex de magneziu (carbonat de magneziu, citrat de magneziu, lactat de magneziu)

99 g

1485 mg

- inclusiv magneziu

25 g

375 mg

100 %

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura