Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Now Foods Coenzima Q10 Super Forte 600mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

399 lei Lei
Cod produs
NOW-CoQ10-600mg
Out Of stock
Descriere
Beneficii Coenzima Q10

- Promoveaza sanatatea inimii

- Imbunatateste imunitatea

- Ajuta in productia de energie

- Poate incetini procesul de imbatranire

Ce este COENZYME Q10 si de unde provine?

Functia principala a COENZYME Q10 este ca un catalizator al metabolismului - lantul complex de reactii chimice in timpul caruia alimentele sunt impartite in pachete de energie pe care organismul le poate utiliza. Actionand in combinatie cu enzime, CoQ10 ajuta la accelerarea procesului metabolic vital, furnizand energia pe care celulele trebuie sa o digere, ameliorand ranile, mentinand muschii sanatosi si efectuand nenumarate alte functii corporale

Ce face COENZYME Q10?

Datorita rolului esential al CoQ10 in producerea de energie, nu este surprinzator faptul ca se gaseste in fiecare celula din corp. COENZYMA Q10 joaca un rol important in sanatatea inimii si functia cardiovasculara, deoarece ajuta la producerea de ATP (energie celulara) pentru a ajuta la mentinerea unei batai cardiace constante. Ca un antioxidant, COENZYME Q10 poate ajuta la incetinirea imbatranirii prematura, deoarece ajuta la reducerea daunelor cauzate de radicalii liberi. Aceasta functie ii confera, de asemenea, capacitatea de a imbunatati sanatatea sistemului imunitar si de a reduce daunele oxidative din organism.

Imunitate: La fel ca vitaminele C si E, COENZYMA Q10 ajuta la neutralizarea moleculelor care dauneaza celulele, cunoscute sub denumirea de radicali liberi, la baza sistemului imunitar si pot ajuta la reducerea semnelor de imbatranire.

Energie: implicat in producerea de energie la nivel celular, COENZYMA Q10 poate ajuta la reducerea oboselii si imbunatatirea metabolismului.

Sanatatea inimii: COENZYMA Q10 este deosebit de abundent in celulele intensive ale inimii, ajutand acest organ sa bata mai mult de 100.000 de ori pe zi. Deoarece acest compus esential diminueaza odata cu varsta, suplimentarea poate fi benefica dupa varsta de 40 de ani.

Cine are nevoie de COENZYMA Q10?

Oricine cauta sa imbunatateasca functia imuna, sa sporeasca energia si sa mentina o inima sanatoasa poate beneficia de administrarea COENZYMA Q10.

Are COENZYME Q10 efecte secundare?

COENZYMA Q10 este considerat sigur, dar poate provoca tulburari digestive la unii oameni. Pentru unii, COENZYMA Q10 poate scadea nivelul zaharului din sange, astfel incat cei cu diabet zaharat sa se consulte un medic inainte de a-l completa cu CoQ10.

Prospect COENZYMA Q10

Mod administrare: Pentru adulti, luati unul (1) gelatina zilnic, de preferinta cu o masa.

Portii de servire: 1 softgel

Portii pe flacon: 60

Cantitate per portie:

- Calorii 10

- Calorii din grasime 10

- Total grasime 1g

- Coenzima Q10 600 mg

- Lecitina din Soia 50 mg

Alte ingrediente: ulei de branza de orez, gelatina, glicerina vegetala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura