Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Belle& Bio Spirulina Bio 100 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

599 lei Lei
Cod produs
Belle-B012
Out Of stock
Descriere
Beneficii Spirulina Organica

- In caz de oboseala

- Ofera vitalitate corpului

- Creste energia si tonusul

Spirulina Bio a noastra de la Bell Bio este certificata de ECOCERT, care garanteaza o alge superioara de calitate naturala bogata in proteine, vitamine si minerale.

Spirulina este o micro-alga de apa dulce, cunoscuta pentru compozitia sa exceptionala. Acesta este alcatuita din mai multe ingrediente: peste 60% din care sunt proteinele vegetale si permite un aport semnificativ de vitamine si minerale cum ar fi vitamina A, vitamina B, vitamina C, vitamina D, vitaminele B (B1, B2, B3, B6, B7, B8), magneziu, zinc, fier, potasiu sau mangan.

Astfel, din cauza culturii sale in mediu conservat si uscare la temperatura scazuta, spirulina Bio este cunoscuta pentru compozitia bogata care permite sa sustina  tonusul si vitalitatea. Prin urmare, este un intermediu ideal pentru a face fata oboselii tranzitorii si a recupera energia.

Tabletele noastre de Spirulina Organica va garanteaza un produs de calitate a carui origine si metode de productie sunt certificate. Spirulina este, de asemenea, o sursa naturala de antioxidanti. Acestea vor ajuta la protejarea organismului de radicalii liberi si efectele stresului oxidativ.

Prospect Spirulina Bio

Mod administrare: 4 comprimate pe zi.

Compozitie

Ingrediente

Pt 1 comprimat

Pt 4 comprimate

Spirulina alfa intreaga* (spirulina platensis)

170 mg

1680 mg

Agent de ingrosare: fibre de salcam acacia*

Garantat fara OMG, fara gluten

Ingrediente de origine agricola din agricultura ecologica Organica. Produs din agricultura ecologica.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura