Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit Supreme Pure Inositol 200 grame

0 stars: 0.00 din 0 pareri

749 lei Lei
Cod produs
OstroVit-SupremeInositol
Out Of stock
Descriere
Beneficii Inositol:

Sustine nivelul de serotonina sanatos pentru o dispozitie mai buna

Poate reduce simptomele asociate cu anxietatea

Sustine functionarea sanatoasa a sistemului nervos

Poate ajuta persoanele cu sindrom ovarian polichistic (PCOS)

Ce este Inositol?

Inositolul este o molecula naturala de carbohidrati pe care corpurile noastre o produc din glucoza. Unele persoane din pacate nu produc suficient inozitol si prin urmare, fac necesara suplimentarea. Nutrientii pot fi gasiti si in alimente, cum ar fi fasole, drojdie de bere, pepene galben, citrice, legume, nuci, seminte, lecitina si cereale integrale.

Pudra de INOSITOL este un supliment puternic absorbit de organism. Ofera compusilor sai o eficacitate care este esentiala pentru creier, pentru a sustine functionarea sanatoasa a nervilor si a muschilor, precum si pentru a ajuta grasimile din procesele hepatice.

OstroVit Inositol este un supliment care contine un singur ingredient, care este mio-inozitol. Suplimentul nu contine agenti de copt inutili, substante de umplutura sau alti aditivi, iar micronizarea acestuia este la cel mai inalt nivel. Biodisponibilitatea ideala a fost dictata de cererile ridicate ale consumatorilor. Produs din linia Supreme Pure unde alegeti doar ingredientul activ declarat.

OstroVit Inozitol

Inozitolul este un compus chimic organic din grupa zaharului, alcool ciclic polihidroxilic cu sase atomi de carbon continand sase grupari hidroxil. Uneori este denumita ?vitamina B8?, dar nu este o vitamina, deoarece poate fi sintetizata de organism. Toti izomerii au un gust dulce. Este sintetizat in principal in creier, inima, ovare, partial si in ficat si rinichi. Probabil si in toate tesuturile. Este, de asemenea, utilizat in sistemele scheletice si reproductive, printre altele. Daca vrem sa-l gasim in mancare, merita sa pariati de ex. citrice, produse din cereale integrale sau seminte. Cu toate acestea, trebuie sa va amintiti ca organismul nostru are nevoie de o enzima numita fitaza pentru a putea utiliza in mod eficient mio-inozitol, care provine din alimente. Cand exista unele anomalii in sistemul digestiv, este usor sa le gasiti.

Prospect Inositol

Mod administrare: Se amesteca 0,5 g (1/2 lingurita) in 100 - 150 ml de apa sau suc. Consumati o data pe zi.

Cantitate pe servire

Inositol 500 mg

Active ingredients

Per 100 g

Per portion

Myo-inositol

100 g

500 mg

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura