Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Swanson Inozitol 650 mg 100 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

57 lei Lei
Cod produs
Swanson-Inositol100
Out Of stock
Descriere
Beneficii Inositol

Mentinerea echilibrului hormonal feminin si echilibrarea manifestarilor asociate modificarilor ciclului menstrual si premenstrual, menopauzei, precum: dezvoltarea pilozitatii corporale si a secretiei de sebum peste nivelele fiziologice

Sustinerea echilibrului hormonal masculin, prin:

Mentinerea procesului normal de detoxifiere hepatica, prin :

Echilibrarea starilor emotionale si a manifestarilor comportamentale asociate acestora (senzatie de sufocare, teama, consum alimentar peste limite normale, etc.)

Favorizeaza transmiterea impulsurilor nervoase (comunicarea dintre neuroni)

Mentine sensibilitatea receptorilor cerebrali de serotonina

Inozitolul, sau mai precis mioinozitolul, este un zahar carbociclic ce este abundent in creier si in alte tesuturi de mamifere; mediaza transductia semnalului celular ca raspuns la o varietate de hormoni, neurotransmitatori si factori de crestere si participa la osmoreglare. Este un alcool de zahar cu jumatate din dulceata zaharozei (zahar de masa). Spre exemplu, un rinichi uman produce aproximativ doua grame pe zi si alte tesuturi il sintetizeaza, iar cea mai mare concentratie este in creier, unde Inozitolul joaca un rol important in realizarea altor neurotransmitatori si a unor hormoni steroizi care se leaga de receptori. Inozitolul este promovat ca supliment alimentar in gestionarea sindromului ovarului polichistic.

Prospect INOSITOL

Mod de administrare: 1 capsula pe zi (cu un pahar de apa) conform indicatiilor consultantului de specialitate.

Compozitie: per 1 capsula

Alte ingrediente: Gelatina, faina de orez, stearat de magneziu.

Contraindicatii si alergeni: Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu folositi produsul ca inlocuitor (substitut) pentru o dieta variata. Recomandate sunt dieta echilibrata si stilul de viata sanatos. A se consulta medicul in cazul femeilor insarcinate, sau care alapteaza, sau in cazul persoanelor care au o conditie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor.

Atentionari

- A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
- Cereti avizul consultantului de specialitate inainte de utilizare.
- Incetati administrarea daca, in urma consumului, manifestati dureri de cap, greata, oboseala, vertij!
- Cereti avizul consultantului de specialitate inainte de utilizare daca suferiti de tulburari bipolare sau daca luati concomitent produse pe baza de Sunatoare sau care contin vitamine (inclusiv vitaminele B si C)/ minerale.
- Nu administrati daca sunteti insarcinata sau alaptati!
- Nu utilizati daca administrati inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (SSRI) (antidepresive de acest gen), daca aveti carenta de calciu, fier si/sau zinc.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala
Trimite mesaj
Din Gura in Gura