Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Swanson Strontium Citrate, 340mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Cod produs
Swanson-Strontium60caps
Out Of stock
Descriere
Beneficii Strontium

-          strontiul este unul dintre cele mai abundente elemente de pe pamant

-          ajuta la mentinerea oaselor puternice, sanatoase

-          interactioneaza cu celulele responsabile pentru procesul de remodelare osoasa normala

-          util in ameliorarea osteoporozei

-          util in osteoartrita, osteomalacie, osteopenie, rahitism, artrita reumatoida, discopatii, displazie cervicala, nevralgii

Rolul Strontiumului in corpul uman:

Strontiul este gasit in mod natural in scheletul uman. Nivelul de strontiu in tesutul osos este de aproximativ 3,5% din continutul de calciu al oaselor. Strontiu, administrat oral, prin suplimente alimentare se incorporeaza in dinti si oase. Cercetarile arata ca absorbtia orala de strontiu este dependenta de varsta si scade odata cu inaintarea in  varsta. Oamenii de stiinta au sugerat doua metode de absorbtie a strontiului din tractul gastrointestinal: difuzie pasiva si absorbtia transportatormediator. La adulti, Strontiul este absorbit intr-o masura mai mica decat calciul, posibil datorita dimensiunilor moleculare mai mari de strontiu, in comparatie cu molecula de calciu. Calciul si Strontiul concureaza unul cu celalalt la absorbtia in intestine de aceea se administreaza separat.

Ajuta la mentinerea oaselor puternice, sanatoase:

Mecanismul de actiune:

Strontiul este un mineral care cauta sa ajunga in masa osoasa: se incorporeaza prin substituire ionica a calciului in cristalizarea oaselor. Cercetatorii au studiat potentialul terapeutic al strontiului in vitro si studii pe animale si oameni. Dupa evaluarea si analiza rezultatelor mai multor anchete, oamenii de stiinta au conclus ca pacientii pot beneficia de Strontiu pentru sanatatea oaselor, printrun efect in doua directii:

Se pare ca Strontiu interactioneaza cu celulele responsabile pentru procesul de remodelare osoasa normala. Celulele responsabile pentru formarea oaselor sunt cunoscute ca osteoblaste, si celulele responsabile pentru defalcarea osoasa, sau resorbtie, sunt numite osteoclaste. Strontiu poate stimula replicarea de preosteoblasti, care sa conduca la o proliferare crescuta a osteoblastilor (celule care construiesc osoase). Acest proces produce o sinteza crescuta a matricei osoase.

In ceea ce priveste efectele asupra osteoclastelor (celulele responsabile de resorbtia osoasa), cercetarile in vitro arata ca strontiul inhiba direct activitatea acestora si minimizeaza ruperea osoasa.

Prospect Strontium

Mod de administrare:

-          Cate 2 capsule dimineata cu 15 minute inainte de micul dejun, sau in timpul micului dejun.

-          Dupa masa de pranz se administreaza  Calciu cel putin 400mg si vitamina D3 cel putin 400UI

-          In cazurile dureroase se asociaza cu Tablete Zeel Homeopate.

Compozitie/2 capsule

Strontiu 680 mg* (Elementar) (din citrat de 1944mg de strontiu)

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita

Alte ingrediente: celuloza (capsule vegetariene), stearat de magneziu (sursa vegetala)

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura