Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Belle&Bio Prostate Bio 120 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

599 lei Lei
Cod produs
Belle-A013
Out Of stock
Descriere
Beneficii Prostate Bio

- Ameliorator naturist prostata

- Sustine functia renala

- Confort urinar

- Proprietati diuretice

- Faciliteaza excretia renala de apa

- Ameliorator naturist prostatita cronica

- Ameliorator naturist inflamatia prostatei

La barbati odata cu inaintarea in varsta apar modificari fiziologice, inclusiv cresterea prostatei in volum. Cresterea prostatei poate duce la o serie de neplaceri cum ar fi difucultatea la urinare, dorinta frecventa de a urina, dificultatea de abtinere. Suplimentul natural de la Belle&Bio este o formula de plante care ajuta persoanele care au probleme cu prostata si tulburarile asociate cu ea.

Cercetarile au aratat ca Saw Palmetto inhiba una din formele active ale testosteronului in organism (dihidrotestosteron) la stimularea reproducerei celulara in prostata. Saw Palmetto inhiba testosteronul de legarea si stimuleaza astfel celulele prostatei. Aceasta serveste pentru a reduce multiplicarea celulelor prostatice si reduce extinderea prostatei.

Actiunea de Saw Palmetto a fost bine studiata iar planta este populara in minimizarea extinderii prostatei. Marirea prostatei afecteaza milioane de barbati cu varsta de peste 50 de ani, care provoaca dificultati de urinare si o senzatie de umflare in pelvis sau zona rectala.

Radacina de urzica

Radacina de urzica (Urtica dioica) este o planta cu o lunga istorie de utilizare a medicamentelor, in special in Europa. Timp de secole, barbatii cu probleme ale tractului urinar si de prostata au recunoscut beneficiile acestei plante cu un nume teribil pentru a calma durerea pelviana, durerea urinara, arsurile si alte simptome urinare.

Radacina de urzica calmeaza tractul urinar si ajuta, de asemenea, barbatii cu probleme de prostata. In plus fata de proprietatile sale antiinflamatoarii, urzica este un diuretic si ambele aceste caracteristici il fac un bun candidat pentru problemele de prostata, inclusiv prostatita si hiperplazia prostatica benigna (BPH), care impartasesc unele dintre aceleasi simptome ale tractului urinar. In timp ce urzica pentru diminua prostatitei poate fi utilizata singura, aceasta functioneaza bine si atunci cand este combinata cu alte suplimente naturale.

Prospect Prostate Bio

Mod administrare: 4 capsule/zi.

Compozitie: Boldo * - Peumus boldus Molina 75 mg, Extract de dovleac * 0,2% sitosterol - Cucurbita pepo 37.5 mg, Extract de urzica * - Urtica dioica 19 mg.

Contraindicatii: Solicitati sfatul medicului si/sau farmacistului.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura