Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Vegavero Vegan Essentials

0 stars: 0.00 din 0 pareri

189 lei Lei
Cod produs
Vegavero-VeganEssentials90
Out Of stock
Descriere
Beneficii

-contribuie la functionarea normala a globulelor rosii

-contribuie la mentinerea pielii normale

-contribuie la metabolismul energetic normal

-contribuie la functionarea normala a sistemului nervos

-contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar

-contribuie la mentinerea oaselor normale

COMPLEX NATURAL DE VITAMINE SI MINERALE PENTRU VEGANI

Cu exceptia vitaminei B12, este in general posibil sa acoperiti toti nutrientii importanti intr-o dieta vegana echilibrata. In functie de stilul de viata ales sau de alte circumstante, uneori este utila sau necesara suplimentarea cu vitamine sau minerale. Nutrientii potential critici pentru persoanele care urmeaza o dieta pe baza de plante includ fier, seleniu, iod, zinc, vitamina B2, K2 si D3, precum si omega-3. Prin urmare, am adaugat acesti nutrienti la Complexul nostru Vegan Essentials.

Suplimentul nostru este unic, deoarece ne bazam exclusiv pe vitamine si minerale din surse naturale. Iodul si omega 3 sunt derivate din alge, fierul provine din frunzele de curry si seleniul nostru din seminte de mustar. Vitamina D3 este extrasa din lichen. Am adaugat si vitamina B12 (metilcobalamina), B2 si K2 pe baza de fermentatie, plus zinc din drojdie inactivata. Aceste surse de vitamine si minerale din alimente integrale nu ofera doar forme foarte biodisponibile ale nutrientilor mentionati, ci si o serie de alti fitonutrienti benefici.

BINE DE STIUT

Rata de absorbtie a B12 in intestin este foarte scazuta. Acesta este motivul pentru care majoritatea suplimentelor de B12 ofera o doza destul de mare pentru a se asigura ca cerintele zilnice sunt indeplinite.

Fierul este mai bine absorbit atunci cand este combinat cu vitamina C. Prin urmare, va recomandam sa luati suplimentul impreuna cu o masa bogata in vitamina C.

PROSPECT

Ingrediente: extract de frunze de curry (Murraya koenigii), coaja de capsula (hidroxipropil metilceluloza), extract de varec (Laminaria japonica), ulei din microalge Schizochytrium sp., drojdie uscata inactiva (Saccharomyces cerevisiae), menachinona (vitamina K2), mustar (Brassica). nigra) extract de seminte, sulfat de zinc, colecalciferol (vitamina D3), riboflavina (vitamina B2), metilcobalamina (vitamina B12)

Nota: doza recomandata nu trebuie depasita. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos. Produsul nu trebuie consumat de sugari si copii cu varsta sub 3 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros, uscat si intunecat.

Mod de administrare: Luati 1 capsula pe zi cu suficient lichid si alimente.

Marimea portiei- 1 capsula

Portii in flacon- 90

Cantitate/capsula

extract de frunze de curry (Murraya koenigii)- 133 mg*

ulei din microalge Schizochytrium sp.- 100 mg*

menachinona (vitamina K2)- 1.4 mg (DZR 100%)

mustar (Brassica). nigra) - 15.7 mg*

colecalciferol (vitamina D3)- 10 mcg (DZR 200%)

riboflavina (vitamina B2)- 5 mg* (DZR 50%)

metilcobalamina (vitamina B12)- 25 mcg (DZR 1000%)

Zinc- 5 mg (DZR 50%)

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura