Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Nutrisan CurcEssense (Curcuma 95%)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9299 lei Lei
Cod produs
Nutrisan-CurcEssense
Out Of stock
Descriere
Beneficiile administrarii de Curcumina

- Capacitate anti-inflamatorie

- Curcumina ajuta in ameliorarea depresiei

- Scade inflamatia la nivelul articulatiilor

- Minimizeaza aparitia bolilor de inima

- Curata arterele de depunerile de colesterol (grasimi rele)

- Putere antioxidanta mare

Curcuma sau Turmeric este un supliment alimentar care va va ajuta sa va recastigeti sanatatea articulatiilor, datorita activitatii sale principale, turmeric, cunoscut pentru a proteja articulatiile si a le mentine sanatoase. Consumata in mod regulat, Curcuma noastra va va aduce toate avantajele acestei plante. In plus, este alcatuita din ingrediente de origine biologica.

Beneficii Turmeric

Turmeric este o planta originara din Asia. Consumata in mod obisnuit, rizomul sau este folosit in prezent in mod regulat in pulbere, ca un condiment, de exemplu. De asemenea, este consumat in scopuri medicinale, deoarece are proprietati foarte interesante.

Turmeric este o planta cu proprietati multiple, inclusiv articulare. Ajuta la mentinerea articulatiilor si a oaselor sanatoase, dar si la mentinerea flexibilitatii.

Folosit pentru o lunga perioada de timp, turmericul este cunoscut pentru proprietatile antioxidante, permitand celulelor sa se protejeze impotriva radicalilor liberi. Turmeric contine o substanta, curcumina, care face obiectul multor cercetari stiintifice, deoarece virtutile sale par multiple.

Curcuma contine curcuma, dar si piper negru. Piperul negru este o planta indigena in India. Din aceste fructe, este posibil sa se obtina condimentul care este folosit zilnic in bucatarie. Aceasta planta contine o molecula, piperina, care imbunatateste biodisponibilitatea curcuminei. Adica, curcumina va fi mai usor asimilabila in organism pentru utilizare si actiune. De aceea este interesant sa combinati turmericul si piper negru. Datorita unui aport regulat al suplimentului nostru alimentar Curcuma, articulatiile dumneavoastra vor fi protejate si vor gasi o sanatate mai buna. Turmericul sustine functionarea normala a sistemului imunitar si are proprietati antioxidante.

Prospect CurcEssense:

Mod de administrare: 1 capsula de preferinta cu o masa, pana la 2 capsule pe zi.

Compozitie: Turmeric (Curcuma longa L.)

standardizat la 95% curcuminoizi 400 mg

Ingrediente: turmeric, capsula (gelatina), agent de umplutura (celuloza microcristalina), emulgator (diberenat de gliceril), agent anti-caking (stearat de magneziu), agent anti-caking (dioxid de siliciu).

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura