Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Now Foods Chitosan, 500mg Plus Chromium

0 stars: 0.00 din 0 pareri

127 lei Lei
Cod produs
NOWFoods-Chitosan120
Out Of stock
Descriere
Chitosan capsule Beneficii

- Va ajuta sa slabiti

- Ajuta tranzitul intestinal

- Detoxifica limfa

- Ajuta la asimilarea calciului

- Scade durerile articulare

- Antibacterian, antifungic, antiviral

- Ajuta la eliminarea metalelor grele din organism

- Detoxifica ficatul

Chitosanul este un polizaharid care se gaseste in cochilia crustaceelor. Chitina este amidonul care se gaseste de asemena in scheletul crustaceelor, in crabi si creveti.

Beneficiile Chitosanului sunt foarte multe insa principalul aport este acela pentru ca ajuta oamenii sa slabeasca datorita compozitiei sale. Chitosanul leaga grasimile ingerate de el si in felula cesta sunt evacuate fara ca sa se depuna. De asemenea, a fost dovedid faptul ca este benefic in cazul colesterolului ridicat, osteporoza si hipertensiune arteriala. A fost demonstrat faptul ca Oligozaharida Chitosan protejeaza ficatul de toxine si impotriva toxicitatii mercurului. Mai mult, potentialul de a sprijini echilibrarul microbian si alte functii ale sistemului imunitar si poate contribui la sustinerea nivelurilor normale de zahar din sange.

Prospect Chitosan

Mod administrare: 3 capsule de 2 ori pe zi, inainte de mese.

Compozitie: Chitosan- 500 Mg/capsula.

Crom- 300 mcg- 857%

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura