Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema anti-imbatranire Belle&Bio 50 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Cod produs
Belle-D011
Out Of stock
Descriere
Pielea matura necesita o atentie deosebita si adaptate nevoilor ei. Crema anti-imbatranire asigura toate actiunile antioxidante, efectele anti-imbatranire si hidratarea durabila.
Parfumul delicat si textura cremei confera fiecarei aplicatii un moment de confort pentru fata dumneavoastra. Tonifiat si revitalizat, pielea isi recapata stralucirea.

Beneficiile cremei

Crema anti-imbatranire contine un ingredient activ de origine marina, cu proprietati anti-imbatranire, extract de plancton. Ea are o actiune antioxidanta, calmanta si de restructurare prin stimularea sintezei fibrelor de colagen.

De asemenea, contine hidroizolant de trandafir cu proprietati antirid si inmuiere, care tonifica pielea pentru a-si restabili stralucirea. Astringent, ofera un efect de strangere, ideal pentru pielea matura. Hidroatul de flori portocalii adauga o parte racoritoare, in timp ce linisteste si revigoreaza pielea uscata. Recomandat pentru piele iritata si incretita, limiteaza aspectul de pete maronii care pot aparea odata cu varsta.

Ingrijirea anti-imbatranire ofera hidratare, esentiala pentru a pastra o piele frumoasa, cu prezenta untului de shea si a uleiului de argan. Bogata in vitamina E si nesominati, hranesc pielea, o restructureaza si o regenereaza.

Acestea fac posibila compensarea subnutritiei pielii pentru a-i oferi supletea si confortul. Pentru a mentine hidratarea pentru intreaga zi, crema anti-imbatranire a fost formulata cu extract de zmeura. Acest extract are proprietati de calmare care mentin un strat hidratant pe fata.
Revitalizarea, acest tratament este perfect pentru pielea matura si plictisitoare in timp. Aplicatia obisnuita poate restabili stralucirea fetei dvs. si poate corecta semnele imbatranirii.

Mod de aplicare: Aplicati de 1 pana de 2 ori pe zi, o pompa de crema pe fata si pe gat, pe piele curata si uscata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura