Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Swanson Vitamin D3 2000 IU 250 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Cod produs
Swanson-VitaminD3-250
Out Of stock
Descriere
Beneficii Vitamina D3

ajuta la mentinerea sanatatii si la buna functionare a sistemului osos
creste imunitatea
contribuie la absorbtia calciului
sprijina functia cardiovasculara
imbunatateste calitatea somnului
reduce depresia
ajuta in caz de osteoporoza si fracturi osoase
benefica in scleroza multipla

Vitamina D, cunoscuta si sub numele de "vitamina soarelui", este o vitamina esentiala organismului uman. Se poate obtine natural  prin expunerea la lumina soarelui sau intr-o cantitate mai scazuta din alimentatie.

Insa, vitamina D3 nu este abundenta in produsele alimentare si efectele adverse ale expunerii prelungite la radiatiile solare au dus la evitarea acestora. Pentru a sintetiza cantitatea de vitamina D3 de care organismul nostru are nevoie, este necesara expunerea la soare a bratelor, spatelui, fetei si picioarelor timp de 10-15 minute, de 2-3 ori pe saptamana. Chiar daca reusim acest lucru, productia de vitamina D3 pe cale cutanata scade o data cu inaintarea in varsta, astfel incat, in jurul varstei de 70 de ani, aceasta este cu 50% mai redusa decat la 20 de ani. Astfel, aportul de vitamina D3 prin suplimente nutritive devine necesar pentru a va asigura ca organismul dumneavoastra primeste o cantitate adecvata.

Vitamina D3 este implicata in numeroase procese metabolice din organism. Aceasta joaca un rol esential in balanta calciului si a fosforului, pentru sanatatea oaselor, sistemului nervos si muscular. De asemenea, ajuta la reglarea tensiunii arteriale si la cresterea imunitatii.

Prospect

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1 capsula / zi

Continut: Vitamina D-350mcg- 2000 IU/capsula

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura