Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit Vitamin C 1000 mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3299 lei Lei
Cod produs
OstroVit-VitC1000mg120
Out Of stock
Descriere
Efecte si beneficii ale Vitaminei C:

- sustine functionarea normala a sistemului imunitar

- ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ,

- benefica in formarea normala a colagenului pentru functionarea optima a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a dintilor si a pielii

- ajuta la functionarea normala a sistemului nervos si mentinerea sanatatii psihice,

- benefica in reducerea oboselii si extenuarii, cresterea absorbtiei fierului si la regenerarea formei reduse a vitaminei E- metabolismul energetic normal.

Ce este vitamina C?

Aceasta formula are o potenta mare si este excelenta pentru persoanele care cauta o sursa de potenta mare de vitamina C. Vitamina C a fost descoperita pentru prima oara de catre marinari in secolul al XVIII-lea, prin care si-a dat seama ca ar putea evita scorbutul prin sugerea pe lamai si lime.

Vitamina C este o vitamina solubila in apa care este necesara pentru cresterea si dezvoltarea normala. Exista numeroase beneficii care pot fi atribuite vitaminei C, incluzand intarirea oaselor si tesutului conjunctiv, ajutand la ameliorarea ranilor si cresterea performantelor sistemului imunitar. Poate ca unul dintre cele mai bune atribute ale vitaminei C este abilitatea sa antioxidanta uimitoare. Protejeaza fluidele organismului, cum ar fi sangele, de daunele cauzate de radicalii liberi. Prin consolidarea peretilor arteriali, joaca, de asemenea, un rol important in mentinerea unei presiuni sanguine sanatoase, precum si in reducerea afectarii tesutului.

Vitamina C protejeaza celulele corpului si poate minimiza deteriorarea cauzata de imbatranire si artrita. Unele studii tiparite in Jurnalul de Cercetare privind Forta si Conditionarea au aratat ca administrarea de vitamina C in doze de 1000 mg pe zi a redus secretia de cortizol, permitand musculaturii sa creasca si sa se ridice mai bine. Exista o multitudine de studii clinice care au fost efectuate pentru a fundamenta efectele puternice ale vitaminei C. Unele studii arata chiar ca vitamina C reduce nivelul stresului.

Prospect Vitamina C
Utilizare sugerata

Luati 1 portie (1 capsula) pe zi.

Avertizari

A nu se utiliza la persoanele care sunt predispuse la crearea de pietre la rinichi sau la cei care sufera de litiaza renala. Produsul este destinat adultilor.

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu utilizati produsul ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Se recomanda dieta echilibrata si stilul de viata sanatos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Copiii, femeile insarcinate sau care alapteaza nu trebuie sa ia produsul. A nu se lasa la indemana copiilor.

Informatii nutritionale

Ingrediente

Acid L-ascorbic (vit. C), compozitie de acoperire (agent de incarcare: hidroxipropil metil celuloza).

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee, peste.

Greutate neta a produsului: 128 g

Portii per recipient: 120

Marimea portiei: 1 capsula

Ingrediente active

Per portie

% RI*

Vitamina C

1000 mg

1250

*RI - Valoarea nutritionala de referinta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura