Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit Hyaluronic Acid 90 Tablete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4399 lei Lei
Cod produs
OstroVit-HyaluronicAcid
Out Of stock
Descriere
Hyaluronic Acid 90 Tablete

Acidul hialuronic OstroVit este un supliment alimentar in tablete care suplimenteaza dieta cu acid hialuronic. Este o molecula de legare a apei ca un gel. Actioneaza ca un agent de amortizare si umplere pentru spatiile intercelulare la toate mamiferele. Amortizeaza articulatiile, hidrateaza pielea si parul. Poate creste elasticitatea pielii si, de asemenea, contribuie la imbunatatirea convalescentei post-traumatice.

Acid hialuronic Ostrovit

Acidul hialuronic este cel mai adesea asociat ca ingredient al produselor cosmetice pentru ingrijirea corpului, a produselor cosmetice de intinerire si ca agent anti-imbatranire. Acidul hialuronic datorita proprietatilor sale poate creste elasticitatea pielii, ceea ce ne poate proteja de vergeturile uratoare care ne strica aspectul. Suplimentarea orala cu acid hialuronic, creste nivelul pielii noastre, datorita careia poate accelera recuperarea dupa rani, taieturi, abraziuni sau leziuni ale tesuturilor moi. Unul dintre cele mai dezirabile avantaje ale acidului hialuronic in timpul suplimentarii sale este un efect pozitiv asupra functionarii oaselor, articulatiilor si tesutului conjunctiv. Corpul nostru este bogat in acid hialuronic proprietar in vecinatatea organelor miscarii. Suplimentarea va avea avantaje clare pentru toti cei care se antreneaza, alearga si conduce un stil de viata activ. Daca sunteti unul dintre acesti oameni, aveti grija de oasele si articulatiile dvs. prin suplimentarea acidului hialuronic.

Acid hialuronic Ostrovit

Ca una dintre componentele pielii, este responsabila de hidratarea acesteia

Executa functii de constructie si umple spatii intercelulare

Intarzie procesele de imbatranire a pielii

Poate contribui la buna functionare a articulatiilor, oaselor si tesutului conjunctiv

Poate imbunatati elasticitatea pielii

Poate avea efecte antiinflamatorii

Sustine procesul de ameliorare a ranilor si procesul de convalescenta post-traumatica

Prospect

Mod de administrare: Consumati 1-2 portii (1-2 tablete) pe zi, de preferinta cu o masa.

Compozitie:

1 serving (1 tablet)

2 serving (2 tablet)

Hyaluronic acid (sodium hyaluronate)

70 mg

140 mg

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura