Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit Ubichinon Q10 100 mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32 lei Lei
Cod produs
Ostrovit-UbichinonQ10caps30
Out Of stock
Descriere
Proprietatile ingredientelor continute in OstroVit Ubichinon Q10:

-          Unul dintre cei mai importanti antioxidanti din corpul uman

-          Participa activ la producerea de energie

-          Poate contribui la reducerea formei reduse a vitaminei E

-          Impiedica pierderea transepidermica de apa din epiderma

-          Ofera protectie impotriva radiatiilor nocive UVA si UVB

-          Creste eficienta musculara si eficienta aerobica a organismului.

OstroVit Ubichinon Q10 este un supliment alimentar care contine coenzima Q10. Acest compus poate exista in doua forme - sub forma de ubichinol (forma redusa) si ubichinona (forma oxidata). Coenzima Q10 este unul dintre cei mai importanti antioxidanti care se gasesc in natura - neutralizeaza radicalii liberi in exces si minimizeaza deteriorarea ADN-ului celular.

Coenzima Q10

Coenzima Q 10 Ubiquinona este prezenta in fiecare parte a corpului nostru, in special in mitocondrii, unde se produce energia. Cea mai mare concentratie de coenzima q10 este prezentata de celulele musculare cardiace. Corpul uman este capabil sa produca coenzima Q10 - pe cont propriu - desi nu intotdeauna in cantitati suficiente. S-a constatat ca in muschiul cardiac nivelul acesteia in cazul persoanelor in varsta este redus la jumatate in raport cu inima persoanelor tinere. Din acest motiv, suplimentarea sa este necesara dupa varsta de 35 de ani.

PROSPECT

Sugestii de utilizare

Folositi o portie (1 capsula) zilnic, de preferinta dupa masa. Beti cu un pahar de apa.

Ingrediente

Ulei de soia, ubichinona (coenzima Q10), emulgator: lecitine de soia; gelatina, umectant: glicerol; colorant: oxid de fier rosu; apa purificata.

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), alune, alte fructe cu coaja lemnoasa, seminte de susan, cereale care contin gluten, oua, crustacee, peste.

Informatii nutritionale

Greutatea neta a produsului: 11 g

Portii per recipient: 30

Dimensiunea portiilor: 1 capsula

Ingrediente active Pentru o portie

Coenzima Q10 100 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura