Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Scitec GH Surge - 90 Capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

56 lei Lei
Cod produs
Scitec-Ghsurge90capsule
Out Of stock
Descriere
Fiecare portie de GHR-X Surge va ofera:

-          1050mg L-Arginina HCL - creste nivelul de oxid nitric

-          525mg L-Ornithine HCL - ajuta la detoxifiere

-          525mg L-Lizina HCL - mentine un echilibru pozitiv al azotului si ajuta la construirea tesutului muscular. L-Lizina este, de asemenea, necesara pentru formarea colagenului

ARGININA, ORNITHINA, LIZINA

Productia naturala a hormonulului de crestere (GH) de multe ori scade cu varsta si poate duce la pierderea masei musculare si o crestere a grasimii in organism. De asemenea, in scopuri sportive GH este un important arzator de grasimi, constructor de muschi si un hormon de regenerare. Cresterea ei natural si simplu, poate fi un mare ajutor pentru a transforma corpul tau. Aminoacizii selectionati in formula noastra ajuta in sinergie sa creasca productie de hormoni de crestere naturali in corpul dumneavoastra in conditii de siguranta.

Hormonul uman de crestere (HGH) este cel mai bun prieten al oricarui culturist, deoarece sustine cresterea musculara, stimuleaza energia si combate stocarea excesului de grasime corporala. Pe masura ce organismul imbatraneste, nivelul de HGH scade treptat, ceea ce creste riscul de a pierde tesut muscular.

GHR Surge ofera o formula puternica de L-Arginina, L-Ornitina si L-Lizina. Acest supliment este o completare ideala la gama de suplimente de antrenament si va ajuta sa va atingeti mai repede obiectivele de culturism si atletism.

PROPSECT GH SURGE

Dozare:

Zilnic recomandat- 1 portie de GH Surge inainte de culcare. Pentru efectul dorit e indicat inca o portie sau 2 g de L-Glutamina inainte de antrenament, pe stomac gol.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

INFORMATII NUTRITIONALE

Scitec Nutrition GH-Surge

Fapte suplimentare:

Marimea portiei: 3 capsule

Numar de portii: 30 (90 cap.)

Vitamine si minerale (alte ingrediente)3 capsuleVNR3

L-arginina1050 mg*

L-lizina525 mg*

L-ornitina525 mg*

3 VNR%: Valoarea de referinta a nutrientilor pentru adulti.

Informatii despre alergeni:

Fabricat intr-o planta care proceseaza lapte, oua, gluten, soia, alune, nuci, peste si crustacee!

Atentie: Nu depasiti doza zilnica recomandata! Produsul nu este un substitut pentru o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos! A nu se lasa la indemana copiilor mici! *Poate avea efecte adverse asupra activitatii si atentiei copiilor!

Ingrediente:

Clorhidrat de L-arginina, clorhidrat de L-ornitina, clorhidrat de L-lizina, gelatina bovina, agent antiaglomerant: stearat de magneziu; culori: dioxid de titan, rosu Allura AC*, albastru stralucitor FCF.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura