Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment Vegavero, Iron Spray (50 ml) - Spray de Fier

0 stars: 0.00 din 0 pareri

96 lei Lei
Cod produs
Vegavero-Ironspray50ml
Out Of stock
Descriere
Importanta fierului

-          contribuie la formarea normala a celulelor rosii din sange

-          contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar

-          contribuie la cresterea tesuturilor materne in timpul sarcinii

-          are un rol in procesul de diviziune celulara

-          contribuie la transportul normal al oxigenului in organism

-          contribuie la reducerea starii de oboseala si a oboselii

-          contribuie la metabolismul normal de producere a energiei

SPRAY DE FIER CU AROMA DE PORTOCALE FARA ZAHAR

Fierul joaca un rol fundamental in organismul nostru, deoarece este implicat in functiile vitale. Nivelurile scazute de fier sunt frecvente si pot provoca simptome precum oboseala, lipsa de concentrare, lipsa de energie si dureri de cap. Suplimentele de fier sunt o modalitate excelenta de a contracara o deficienta de fier daca aportul de fier doar din alimentatie nu este suficient.

Spray-urile cu fier reprezinta o modalitate rapida si eficienta de a creste nivelul de fier. Doza zilnica a suplimentului nostru de fier ofera 14 mg de fier, ceea ce corespunde la 100% din aportul zilnic recomandat. Administrarea de suplimente de fier foarte bine dozate poate provoca constipatie si greata. In plus, spray-ul nostru de fier ofera o solutie la disconfortul digestiv si la absorbtia scazuta a suplimentelor de fier ingerate in mod traditional, deoarece absorbtia sa incepe imediat in gura si nu se bazeaza pe procesarea primara de catre sistemul digestiv.

Spray-ul are o aroma placuta de portocala. Este potrivit pentru vegani si este nemodificat genetic. Nu contine zahar, stearat de magneziu si alti aditivi sintetici.

E BINE SA STITI

Alimentele bogate in vitamina C, cum ar fi portocalele, fructele de padure sau broccoli, sunt stimulatori ai absorbtiei fierului.

Evitati sa o luati impreuna cu cafea, ceai, lapte, soia si vin, care sunt inhibitori ai absorbtiei de fier.

Corpul unui om adult contine aproximativ 4 grame (0,005% din greutatea corporala) de fier. Pentru a mentine nivelurile necesare, metabolismul uman al fierului necesita un minim de fier in alimentatie.

PROSPECT

14 mg de fier (100% VNR) per doza zilnica

Ingrediente: Apa, indulcitor (xilitol), suc concentrat din morcov, mar si portocala (8%), EDTA feric de sodiu, citrat de amoniu feric, aroma naturala, conservant (sorbat de potasiu), agent de ingrosare (guma de xantan).

Nota: Doza recomandata nu trebuie depasita. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos. Consumul in exces poate avea un efect laxativ. A nu se pastra la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc uscat si intunecat, la o temperatura care sa nu depaseasca 25 C. Odata deschis, utilizati in termen de 6 luni.

Mod de utilizare: Agitati bine inainte de fiecare utilizare. Pulverizati de 4 ori pe zi pe limba in timpul mesei.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura