Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spray pentru gatit Pure Nutrition USA - 250 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Cod produs
PN4445
Out Of stock
Descriere
Spray de gatit - 300 ml- Floarea soarelui si ulei de rapita

Beneficii Spray pentru gatit:

-          Fara lipire la gatit
-          Gatit cu grasimi reduse
-          Colesterol scazut si gatit fara sodiu

Sprayul pentru gatit de la Pure Nutrition poate fi folosit pentru orice fel de preparare sanatoasa, de la gatitul de carne si peste pana la salate sau deserturi.
Spray de gatit este o modalitate excelenta de a adauga aroma de ulei la produsele alimentare. Sprayul nostru de gatit este formulat cu cel mai bun ulei pentru a satisface asteptarile celor mai exigenti bucatari sau entuziasti de gatit.

Sprayul de gatit este utilizat intr-o varietate de moduri. Spray-uri non-aderent de gatit, poate preveni lipirea alimentelor de la gratare barbeque pana la oale, tigai de coacere, caserole si tigai pentru clatite. Intotdeauna pulverizati inainte de incalzire. Ele sunt, de asemenea, utile in prevenirea alimentelor de a se lipi de spatule, linguri de lemn, cupe de masurare si frigarui.

Pulverizati paharele de masurare inainte de a masura miere sau sirop. Matrite de gelatina se elibereaza mai usor daca matrita este pulverizata mai intai. Pentru o curatare mai usoara, lamele pentru procesoarele de bucatarie si paletele blenderului la fel pot fi date cu spray.

Portii pe container: aproximativ 1000 de portii.

O portie este: 1/4 secunde de spray (0.3 ml)
Mod intrebuintare: Agita bine inainte de folosire.
Aplicati de la 25-30 cm.
Depozitati intr-un loc racoros si uscat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura