Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit Supreme Pure Leucine 200 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Cod produs
OstroVit-Leucine200g
Out Of stock
Descriere
Beneficii Leucina

-Exista studii care arata ca L-leucina ne mareste sensibilitatea la insulina

-Ideal ca supliment in perioadele obositoare de reducere a grasimilor

-Considerat cel mai important aminoacid, stimuland sinteza proteinelor

-Actioneaza ca un activator al kinazei, principala cale metabolica din corpul nostru, responsabila in primul rand de sinteza crescuta de noi fibre musculare.

-Sustine constructia si forta muschilor nostri

-Promoveaza transportul sporit de ATP - legaturi de inalta energie care furnizeaza energie organismului nostru

OstroVit Leucina 200 g

OstroVit Leucina este un preparat de top, bazat pe un singur ingredient care este L-leucina. Aici au fost omise in mod deliberat arome, conservanti si umpluturi excesive, iar absorbabilitatea ideala, precum si micronizarea la nivel farmaceutic, au facut posibila crearea unui supliment aproape ideal.

L-leucina

L-leucina este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi proteici exogeni (esentiali) care ne construiesc muschii. Este cel mai important dintre cei trei aminoacizi ramificati care compun celebrul supliment BCAA. Organismul nostru nu poate sa-l sintetizeze singur, de aceea este necesara o suplimentare sau o dieta echilibrata corespunzator pentru buna functionare a organismului, ceea ce se traduce si in starea fiziologica optima de crestere a tesutului muscular. L-leucina stimuleaza sinteza proteinelor si reduce descompunerea acestora. Are un efect anabolic puternic. Activeaza direct kinaza mTOR, care este responsabila pentru cresterea fortei si a masei musculare.

Prospect Leucina

Utilizare sugerata

O portie recomandata de 5 g (2 solzi) se amesteca in 100 - 150 ml apa sau suc. In zilele de antrenament, consumati o portie pe zi la 30 de minute dupa antrenament.

Informatii nutritionale

Ingrediente

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee, peste.

Greutate neta a produsului: 200 g

Portii per recipient: 40

Marimea portiei: 5 g

Ingrediente active la 100 g

L-leucina 100 g (5000 mg pentru o portie)- Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

NOTA! Datorita continutului ridicat de L-leucina, produsul se caracterizeaza printr-o solubilitate mai scazuta si un gust amar. Aceasta este o caracteristica naturala a materiei prime. O solutie buna este sa amestecati produsul in apa sau suc, amestecand usor solutia, sau sa beti pulberea direct cu apa sau suc.
ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura