Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit Caffeine 200 mg - 200 Tablete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

279 lei Lei
Cod produs
OstroVit-Caffeine200tabs
Out Of stock
Descriere
Beneficii Cofeina

-          ajuta la accelerarea metabolismului

-          stimuleaza, adauga energie

-          sprijina reducerea excesului de grasime corporala

-          ajuta la cresterea functiilor mentale

-          intarzie oboseala fizica si psihica in timpul antrenamentului

-          usor de administrat

OstroVit Coffeine 200 mg 200 comprimate

OstroVit Coffeine 200 mg este suplimentul alimentar de cea mai inalta calitate care contine cofeina. Produsul a fost creat pentru toate persoanele care au nevoie de stimulare. Produsul este recomandat in special sportivilor, soferilor si persoanelor care au nevoie de injectie suplimentara de energie in timpul studiului sau al serviciului. Un comprimat contine 200 mg de cofeina pura.

Aceasta substanta este apreciata datorita efectului sau stimulant. Cofeina actioneaza prin stimularea sistemului nervos central, cresterea concentrarii si imbunatatirea starii de spirit. In plus, cofeina accelereaza activitatea inimii, creste puterea contractiei acesteia si creste rata metabolica. Cofeina are proprietati stimulatoare actionand asupra cortexului cerebral. Reduce oboseala si oboseala si prelungeste timpul de concentrare si o concentrare mai buna.

Prospect Cofeina

Utilizare sugerata- Luati 1 portie (1 tableta) pe zi inainte de antrenament.

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu utilizati produsul ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Se recomanda dieta echilibrata si stilul de viata sanatos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Copiii, femeile insarcinate sau care alapteaza nu trebuie sa ia produsul. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

Informatii nutritionale

Ingrediente- Cofeina anhidra, agent de incarcare: celuloza microcristalina; amidon, antiaglomerant: saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu.

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), boabe de soia, alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee, peste.

Greutate neta: 95 g

Portii in flacon: 200

Portie de servire: 1 tableta

Ingrediente active

Per tableta

Cofeina

200 mg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura