Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit Siberian Ginseng 120 Tablete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

359 lei Lei
Cod produs
OstroVit-SiberianGinseng
Out Of stock
Descriere
Beneficii Ginseng siberian OstroVit

-          Are activitate pro-cognitiva

-          Proprietati adaptogene puternice

-          Poate reduce nivelul zaharului din sange

-          Poate ajuta la mentinerea greutatii corecte

-          Imbunatateste si regleaza creierul

OstroVit Siberian Ginseng este o formulare sub forma de tablete care contine extract de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus). Creste eficienta fizica si mentala. In plus, sustine procesele de invatare si memorare si ne protejeaza corpul de factorii de stres. Oamenii care folosesc in mod regulat ginseng, simt mai multa energie. Din acest motiv, va functiona in stari de slabiciune, oboseala sau in procesul de convalescenta. Produsul nostru este recomandat celor care lucreaza atat fizic cat si mental.

Ginseng siberian OstroVit

Eleutherococcus senticosus, cunoscut sub numele de ginseng siberian sau pur si simplu ginseng siberian, este un adaptogen care are uz traditional in tarile asiatice precum Japonia, China si Coreea. Conform medicinei traditionale chineze, a fost utilizata pentru probleme renale, splina, pentru bunastarea generala, cresterea energiei si pentru ameliorarea tensiunii mentale. Radacina (unde se acumuleaza toti compusii si substantele) este maro deschis si are un gust dulce, cu indicii de amaraciune.

Ginsengul siberian care demonstreaza actiune adaptogena sustine rezistenta organismului la stres si la diverse experiente traumatice, este utilizat in stari de epuizare sau anxietate. Ginsengul siberian poate sprijini sistemul nervos central si poate ajuta la restabilirea functiilor neurologice normale. Ginsengul siberian accelereaza timpul de reactie, imbunatateste concentrarea, memoria, vederea si chiar simtul auzului. Poate reduce glicemia, ceea ce il face o planta utila pentru persoanele cu diabet de tip II.

Prospect Siberian Ginseng

Mod de administrare: Luati 1 portie (1 comprimat) pe zi.

Active ingredients

1 portie

Siberian ginseng radacina extract

300 mg

- of which eleutherosides (1.2%)

3.6 mg

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura