Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit Omega 3-6-9 30 Capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1499 lei Lei
Cod produs
OstroVit-Omega369Cps
Out Of stock
Descriere
OstroVit Omega 3-6-9 30 Capsule

-          Mentine un nivel normal de colesterol

-          Ajuta la imbunatatirea activitatii sistemului nervos central

-          Sustine o mai buna functionare a membranei celulare a corpului nostru

-          Multe studii demonstreaza ca Omega 3 contribuie la reducerea trigliceridelor din sange

-          Are un efect antiinflamator

-          Blocul principal al membranelor celulare

-          Sustine imunitatea

Omega 3-6-9 de la Ostrovit este un supliment alimentar pe baza de ulei de peste sub forma de capsule.

Acizii omega-3 scad nivelul colesterolului rau (LDL), crescand astfel nivelul bun (HDL). Acestea reduc in principal trigliceridele. Cele mai importante dintre ele - DHA si EPA sunt elementele unice ale celulelor noastre. Datorita acestora, membrana celulara functioneaza mai bine, ceea ce imbunatateste toate procesele de viata de la conceptie. Ele cresc rezistenta corpului si sunt necesare pentru modelarea si activitatea creierului de la inceputul vietii fetale.

Acizii Omega 6 sunt elementele de baza ale celulelor, sunt implicati in producerea multor hormoni, inclusiv neurotransmitatorii (conexiunile dintre celulele nervoase ale creierului) si ajuta la imbunatatirea activitatii sistemului nervos central. Acesti acizi sunt o componenta importanta a membranelor celulare si sustin imunitatea.

Acizii grasi Omega-9 scad colesterolul total si cel rau (LDL) fara a scadea din cel bun (HDL). Acestea sunt elementele de baza ale fiecarei celule si ajuta la mentinerea tensiunii arteriale normale.Omega 3-6-9 a fost imbogatit suplimentar cu vitamina E, care ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Acest supliment este recomandat tuturor persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca bunastarea si functionarea corpului. Utilizarea regulata a Omega 3 contribuie la imbunatatirea starii fizice si mentale a corpului.

Prospect Omega 3-6-9:

Mod de administrare: A se consuma 1 capsula pe zi, de preferat, dupa una dintre mesele principale ale zilei.

Cantitate: 30 capsule, Servire: 1 capsula; Ingrediente: Ulei de peste, ulei de in, ulei din seminte de floarea-soarelui, umectanti - glicerol; apa; acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E). Acest produs poate contine urme de lapte (lactoza), boabe de soia, alune, nuci, susan, ovaz, oua, crustacee.

Informatii nutritionale:

Per servire:

Ulei de peste:

400mg

-        Include acid EPA

72mg

-        Include acid DHA

48mg

Ulei din seminte de in:

300mg

-        Include acid alfa-linoleic (ALA)

150mg

-        Include acid linoleic (LA)

45mg

-        Include acid oleic (OA)

60mg

Ulei din seminte de floarea soarelui:

290mg

-        Include acid linoleic (LA)

145mg

-        Includ acid oleic (OA)

43.5mg

Vitamina E

10.5mg

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura