Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment OstroVit Sodium Butyrate - Butirat de Sodiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3799 lei Lei
Cod produs
OstroVit-SodiumButyrate
Out Of stock
Descriere
Sodium Butyrate 90 Capsule
Proprietati OstroVit Butirat de sodiu
Aceasta este principala sursa de energie pentru colonocitele noastre (celulele intestinale)
Poate sustine buna functionare a florei noastre bacteriene
Hraneste organele si tesuturile din corp
Are efect antiinflamator
Sustine functia intestinala adecvata la persoanele cu boli de intestin iritabil (IBS)
Sustine buna functionare a intestinelor
OstroVit Sodium Butyrate este un supliment alimentar in capsulele vegane de celuloza care contine butirat de sodiu sub forma de microcapsule enterice. Butiratul de sodiu este o sursa ideala de acid butiric, care are efecte energetice asupra epiteliului intestinal sau a colonocitelor. Butroratul de sodiu OstroVit a fost inchis in capsule hidroxipropil metilceluloza (HPMC) si apoi microcapsulat, care datorita proprietatilor lor de eliberare modificata (butiratul de sodiu) ajung la intestinele noastre neschimbate. Aveti grija de intestinele dvs. impreuna cu suplimentarea cu OstroVit Sodium Butyrate.
Butirat de sodiu OstroVit - butirat de sodiu cu eliberare enterica micro-incapsulat
Acidul butiric (de asemenea, acidul butanoic) este un compus chimic organic din grupul de acizi carboxilici. Apare in mod natural in branzeturi tari, lapte si siloz. Din pacate, suplimentarea acidului butiric pentru intestinele noastre cu alimente nu aduce rezultate prea spectaculoase, deoarece cel mai adesea care trece prin sistemul nostru digestiv nu ajunge la intestinul nostru subtire, unde este principalul substrat energetic pentru celulele epiteliului nostru intestinal. Incontestabil, are un efect benefic asupra florei noastre bacteriene, peretilor intestinelor noastre, dar si asupra celorlalte organe si tesuturi. Problema afectiunilor florei bacteriene a intestinelor noastre este o cauza foarte frecventa a disbioziei, ceea ce implica o alimentatie slaba sau o terapie cu antibiotice indelungate. Bacteriile din intestinul nostru nu sunt capabile sa produca cantitatea corecta de acid butiric in acest caz, ceea ce poate duce la multe probleme digestive, ale caror consecinte pot avea consecinte mult mai grave. Suplimentul cu butirrat de sodiu OstroVit este un ochi de taur pentru a dori sa aiba grija de sanatatea si functionarea corecta a intestinelor noastre si a microflorei bacteriene.

Mod de administrare: Luati o portie (1 capsula) de doua ori pe zi, de preferinta in timpul unei mese. Bea apa.

1 portie (1 capsula)
2 portii (2 capsule)

Sodium Butyrate
600 mg
1200 mg

- din care butyric acid (30%)
180mg
360 mg

AVERTISMENT: Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu folositi produsul ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Recomandate sunt dieta echilibrata si stilul de viata sanatos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Nu consumati produsul de catre copii, femei insarcinate sau care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura