Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar MAXLife Tribulus 1000 mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95 lei Lei
Cod produs
MAXLife-TRIBULUS
Out Of stock
Descriere
Beneficii Tribulus:

-          creste in mod natural nivelul de testosteron;

-          imbunatateste circulatia sangelui;

-          creste libidoul;

-          ajuta in ameliorarea infertilitatii masculine;

-          imbunatateste functia erectila;

-          creste forta, masa musculara si rezistenta;

-          reduce senzatia de oboseala si slabiciune;

-          sporeste concentrarea;

-          in cazul femeilor, amelioreaza simptomele asociate menopauzei.

Ce este Tribulus ?

Tribulus este o planta asemanatoare ca aspect vitei de vie, spinoasa, de aici si denumirea populara de coltii babei. In medicina traditionala, tribulus a fost folosit din cele mai vechi timpuri in ameliorarea disfunctiilor sexuale si infertilitatii. Datorita proprietatilor sale de a creste natural testosteronul si libidoul planta a ajuns sa fie cunoscuta ca viagra naturala. Totodata, Tribulus ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui, functiilor cognive si a performantei fizice, fiind utilizat cu succec si de sportivi.

Pentru barbati, suplimentele alimentare pe baza de tribulus se afla in topul celor mai cautate si apreciate suplimente naturale pentru potenta. Cercetarile efectuate au evidentiat capacitatea plantei de a stimula hormonul luteinizant, crescand nivelul de testosteron. Asfel, creste libidoul, se imbunatateste calitatea materialului seminal si se pot remedia disfunctiile sexuale.

Tribulus poate fi utilizat si de femei, ameliorand simptomele asociate menopauzei precum bufeurile, depresia, starile emotionale si pierderea libidoului.

Prospect TRIBULUS:

Mod de administrare recomandat : Ca supliment alimentar, 1 comprimat/zi dupa masa. Pentru sportivii activi se recomanda 2 comprimate zilnic, intre mese.

Compozitie:  1000 mg tribulus/ tableta

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura