Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei de magneziu original Vitabay Zechstein - Spray - 300 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei Lei
Cod produs
VC1507
Out Of stock
Descriere
Ideal pentru crampe musculare si intinderi: 100% natural - 100% original Zechstein din Marea Zechstein - 100% fara coloranti, arome si conservanti Zechstein Ulei de magneziu Vitabay Care este o solutie de clorura de magneziu saturata, care nu este ocupata. Potrivit pentru toate varstele. Ulei de magneziu original Zechstein de la Vitabay Care - 300 ml o noua forma de dozaj de magneziu - pur si simplu pulverizat pe piele. Ca supliment alimentar, acest ulei de piele este potrivit pentru o ingrijire a pielii fara grasimi.

TRANSDERMAL: Pentru tratamentul cu magneziu transdermic pentru simptome de deficienta, cum ar fi crampe musculare si virale.

BENEFICII: Ulei de magneziu de origine naturala pentru aplicarea magneziului pe piele cu sigiliu original de calitate Zechstein. Uleiul de magneziu Vitabay este usor extras fara incalzire din Marea Zechstein subterana si este o solutie de clorura de magneziu de 31%, 100% naturala si inodora. Acesta contine aproximativ 103 mg de magneziu elementar pe mililitru si a fost testat clinic pentru compatibilitatea pielii in Germania.

NATURALE-100% fara culori, parfumuri si conservanti. Liber de ftalati / BPA.

INTRETINERE CU INALTA DOZA: Este potrivit ca ulei de masaj. Pur si simplu pulverizati si frecati pe coapse, abdomen si fese. Vitabay Care Magnesium Oil este unul dintre cele mai populare produse din dieta hCG.

PRACTICA: In sticla de pulverizare practica, produsul poate fi pulverizat direct pe suprafetele dorite ale pielii.

100% natural - 100% original Zechstein din Marea Zechstein - 100% fara coloranti, arome si conservanti Zechstein Ulei de magneziu Vitabay Care este o solutie de clorura de magneziu saturata, care nu este ocupat. Potrivit pentru toate varstele.

Ulei de magneziu original Zechstein de Vitabay Care - 300 ml o forma noua de dozare de magneziu - este pur si simplu pulverizat pe piele. Solutia se numeste ?ulei de magneziu?, deoarece are un simt gras, dar nici un ulei in adevaratul sens al cuvantului. 1 ml saturat Original Zechstein Ulei de magneziu Vitabay care contine 103 mg de magneziu pur.

Numarul de Spray-uri depinde daca solutie concentrata sau produsul diluat este utilizat si cate Spray-uri pentru 1 ml ulei de magneziu sunt necesare. in functie de capacitatea de ridicare a spray-sticla 5-20 de pulverizari per aplicatie sunt recomandate. Corespund, de exemplu, 5 Spray-uri un ml de ulei de magneziu concentrat (31 la suta), asa 20 de spray-uri cu pulverizare sunt echivalente cu eliberarea a pana la 412 mg de magneziu pur prin piele.

Prospect Magneziu ulei

Mod de aplicare: Pulverizati uleiul original de magneziu Zechstein din Vitabay Care pe piele si masati usor pentru cateva minute. Daca uleiul de magneziu se gaseste neplacut dupa uscare pe piele, poate fi pur si simplu spalat cu apa. Timpul de expunere trebuie sa fie de 5 pana la 10 minute.

Ingrediente: Apa, clorura de magneziu (din Marea Zechstein)

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura