Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vitamina K2 Lichida Vitabay 100 mcg vegan 50 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

199 lei Lei
Cod produs
VO1546
Out Of stock
Descriere
Vitamina K2 Lichida 100 mcg vegan 20-50 ml

Vitaminele K2 picaturi Vegan

Datorita formei biodisponibile de vitamina K organica, Vitabay va ofera vitamina K2 - cea mai buna forma utilizabila de vitamina K - sub forma de picatura cu un gust de portocala.

Proprietatile suplimentului alimentar:

Vitamina K2 organica

Vitamina K2 activa

Doar 3 picaturi ofera 100 mcg per doza

Vitamina K contribuie la coagularea normala a sangelui

Ponderea Cis de 0%

Vitamina K ajuta la mentinerea articulatiilor sanatoase

Vitabay va prezinta o forma de vitamina K2 pur organica. Vitabay a evitat in mod intentionat toti aditivii, conservantii si materialele de umplere din procesul de fabricatie. Datorita formei naturale (organice) de vitamina K2, acum picaturile noastre de vitamina K2 biodisponibile pot fi acum absorbite si folosite si mai repede si mai bine. Cu gustul lor de portocala placut racoritor, picaturile noastre K2 sunt un adevarat punct de evidenta pentru simturi.

Calitate excelenta

Vitaminele nostre de Vitamina K2 picaturi de inalta calitate de la Vitabay este un produs certificat ISO 9001, standardul de calitate recunoscut la nivel mondial. In plus, produsul are bune practici de fabricatie pentru ingrediente farmaceutice active, dispozitive medicale, produse farmaceutice si alimente si, prin urmare, poarta sigiliul GMP.

Gustul produsului

Vitabay foloseste un ulei de masline de inalta calitate, care este bogat in polifenoli si oleocantal. Acestea sunt substante vegetale secundare sanatoase, care contureaza structura unui ulei bun. Aceste ingrediente active sunt importante, deoarece sustin absorbtia vitaminei K. Polifenolii au gust amar si Oleocanthal este piperat. Prin urmare, gustul produsului se poate dovedi in consecinta.

Prospect Vitamina K2 picaturi:

Mod de administrare: 3 picaturi (100 mcg) zilnic pe limba.

Cuprins: 20 ml = 600 picaturi / 50 ml = 1500 picaturi

Suplimente alimentare (NEM).

Produsul nu este un medicament.

Consumul recomandat de 3 picaturi contine:

Date nutritive

Doza zilnica

Procentul cantitatii de referinta in conformitate cu DZR*

Vitamina K2

100 mcg

133%

Ingrediente: ulei de portocale (vegetal), ulei de mandarina (vegetal), ulei de masline (vegetal), menaquinona-7 (vitamina K2 all-trans form) (vegetal) (1%).

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura