Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Vegavero D-Mannose Complex 120 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

159 lei Lei
Cod produs
Vegavero-DManoseComplex
Out Of stock
Descriere
Beneficii D-Mannose

- Mentinerea eficientei antibioticelor impotriva infectiilor

- Mai eficient decat cranberries (merisor)

- Nu interfereaza cu reglarea normala a zaharului din sange

- Completa procesul de curatare naturala a organismului

DESPRE COMPLEXUL D-MANNOSE.

D-Manoza este un zahar care este potrivit pentru diabetici deoarece nu este metabolizat de catre organism, fiind in schimb excretat direct prin tractul urinar. Proantocianidinele gasite in merisor functioneaza in mod similar cu D-Manoza. Am adaugat extractul de merisor Acerola, care contine de 30-50 de ori mai mult decat vitamina C gasita in portocale si este un antioxidant natural. Aceasta functioneaza in sinergie cu D-Manoza si Cranberry si, de asemenea, sa demonstrat ca sustine un sistem imunitar sanatos. Ca si in cazul tuturor produselor noastre, complexul nostru D-Mannose este fabricat din ingrediente naturale, pe baza de plante, fara aditivi nocivi si este de 100% vegan.

CE ESTE D-MANNOSE?

D-manoza este un zahar simplu de zaharoza monozaharidic, natural gasit in unele fructe, fructe de padure, cum ar fi afine, si sunt strans legate de glucoza. Cantitati mici de D-manoza sunt metabolizate de corpul nostru; mai mult decat cantitatile mici sunt excretate prompt in urina si completeaza procesul de curatare natural al organismului.

CE FACE D-MANNOSE?

D-manoza se ataseaza la bacterii mai bine decat bacteriile se ataseaza la celulele umane din vezica si tractul urinar. Cand luam o cantitate mare de D-Manoza, aproape toti se varsa in urina prin rinichi, acoperind literalmente orice bacterie prezenta, astfel incat sa nu se mai poata atasa peretii interiori ai vezicii urinare si ale tractului urinar. Ulterior bacteriile sunt clatite cu urina normala.

Dezechilibrele tractului urinar sunt larg raspandite si se estimeaza ca 20% din femei le vor experimenta. BIOVEA D-Mannose sustine sanatatea intregului tract urinar: uretra, vezica, uretra, pelvis renal si parenchimul renal. D-Mannose hraneste flora sanatoasa care colonizeaza membranele tractului urinar si le tine in echilibru.

Simptome ale infectiilor tractului urinar (UTI)

- Nevoia puternica, constanta de a urina

- Dureri ascutite sau arsuri in uretra in timpul urinarii

- Incapacitatea de a goli complet vezica urinara

- Sange posibil in urina

- Durere la nivelul abdomenului inferior, spate sau lateral

- Miros puternic si neplacut

- Urina care nu este limpede

PROSPECT D-MANOSSE

Mod administrare: Luati 4 capsule zilnic cu suficient lichid dupa masa.

Compozitie

Ingrediente

Pt 1 gelula

Pt 4 gelule

D-Manosse, D-Manoza

500 mg

2000 mg

Extract de merisor

50 mg

200 mg

Cu 25% proantocianidine

12.5 mg

50 mg

Extract de Acerola

118 mg

472 mg

cu 17% vitamina C

20 mg

80 mg (100% DZR)

Capsula hidroxipropil metilceluloza

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura