Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Vegavero Probiotics Organic 90 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Cod produs
Vegavero-Probiotics
Out Of stock
Descriere
Probiotics Organic 90 capsule

Cu 4 miliarde de culturi probiotice vii din 10 tulpini bacteriene pe capsula

Cu inulina din agave organice

100% organic

Doza recomandata: 1 capsula pe zi

90 capsule / flacon

Fabricat in Germania

Nu contin pesticide si aditivi, cum ar fi stearatul de magneziu, non-OMG

Laborator testat pentru metale grele si microbiologie

Produs conform standardelor ISO 9001, HACCP, GMP

Suplimentul nostru ofera 4 miliarde de culturi din 10 dintre tulpinile cele mai frecvent intalnite in intestinele sanatoase. Fiecare lot de culturi bacteriene este proaspat cultivat sub control strict in Germania si uscat congelat pentru a se asigura ca supravietuiesc mult timp in capsule. Deoarece bacteriile sunt foarte sensibile la mediul acid al stomacului, folosim capsule rezistente la acidul gastric si protejam astfel bacteriile de degradare. De asemenea, la produsul nostru am adaugat inulina din agave organice. Ca si celelalte fibre alimentare, inulina este o sursa importanta de hrana pentru bacteriile intestinale. In timpul descompunerii acestor fibre, acestia produc acizi grasi cu lant scurt care servesc ca sursa de energie pentru organism.

Datorita descompunerii naturale, stocarea poate reduce semnificativ numarul de probiotice. Astfel, cantitatea de culturi vii din produsele de la alti furnizori este adesea mai mica decat cea declarata. Garantam ca capsulele noastre contin inca cel putin 4 miliarde de culturi vii pana la sfarsitul perioadei de valabilitate.

Bine de stiut

Probioticele sunt consumate cel mai bine pe stomacul gol, cu aproximativ 30 min inainte de micul dejun. Unele persoane pot experimenta scaune libere in primele zile de la administrarea de probiotice, cu toate acestea, acest lucru este temporar. In cazul tratamentului cu antibiotice, asteptati cel putin 2 ore inainte de a lua suplimentul.

PROSPECT

Mod de administrare: Luati o capsula zilnic cu suficient lichid cu 3 min inainte de masa. In cazul tratamentului cu antibiotice, asteptati cel putin 2 ore inainte de a lua suplimentul.

Ingrediente:

Pulbere de inulina (din agave organice), amidon organic de orez, capsula (hidroxipropil metilceluloza, guma de gellan), culturi de bacterii cu acid lactic (Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidobacilus, licusacacusacusacilus, licacacusacus) , Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri)

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura