Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Raw Powders Betaina HCL 650mg 120capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Cod produs
RawPowders-BetainaHCL
Out Of stock
Descriere
Beneficii Betaina HCL:

- Creste nivelul de energie

- Regleaza nivelul de colesterol bun HDL.

- Sursa bogata de vitaminele B si acid folic

- Betaina ajuta la regenerarea celulelor hepatice.

- Creste nivelul de energie

Ce este Betaine HCL?

Betaina este un compus aminoacid natural cunoscut si sub denumirea de trimetilglicina sau TMG. Betaina este un nutrient neesential care se gaseste in numeroase surse alimentare, incluzand sfecla de zahar, tarate de grau, cereale de secara, boabe de mustar, spanac, quinoa, orez brun, cartof dulce, piept de curcan, vita, vitel si unele fructe de mare, precum crevetii. A fost descoperita initial in sfecla, de unde deriva numele betaina. Este un acid foarte puternic care este produs in mod natural de stomac. Este important atat digestia cat si imunitatea. Betaina clorhidrat (HCl) este un supliment alimentar format dintr-o combinatie de betaina si acid clorhidric. Betaina (numita si trimetilglicina) se gaseste in anumite alimente si este, de asemenea, un produs al metabolismului colinei.

De ce Betaine HCL?

Betaina HCI este utilizata ca supliment de pre-antrenament si luata ca supliment digestiv.

Prospect Betaina HCL:

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luati 1 capsula de 3 ori pe zi cu alimente.

Compozitie pe capsula: Betaine HCL (Clorhidrat de betaina) 650 mg, stearat de magneziu, dioxid de siliciu si faina de orez, capsula vegetariana.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura