Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Raw Powders Citicolina CDP-Colina 250mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1499 lei Lei
Cod produs
RawPowders-CiticolinaCDP60
Out Of stock
Descriere
Beneficii CDP-Colina:

250 mg Citicolina pe portie

Supliment de inalta calitate

Ajuta la cresterea cognitiei

Creste efectul altor nootropice

Amplifica capacitatea de memorare

Ce este CDP-Colina?

CDP-Colina, cunoscuta si sub denumirea de Citicolina orcytidina difosfat-colina sau 5'-difosfolicola citidina este un intermediar in generarea fosfatidilcolinei din colina, un proces biochimic comun in membranele celulare. CDP-Colina se produce in mod natural in celulele tesutului uman si animal, in special in organe. De asemenea, se crede ca CDP Choline are capacitatea de a amplifica si de a imbunatati efectele altor suplimente nootrope, cu toate acestea este necesara o cercetare suplimentara.

De ce CDP-Choline?

CDP-Colina este un supliment foarte puternic, gandit sa aiba un efect in cresterea functiilor cognitive, cu toate acestea este nevoie de cercetari suplimentare. Potrivit utilizatorilor sai, memoria imbunatatita este DOAR o parte din beneficiile colinei CDP, acestia sustin ca va poate accentua si accentul, creste energia mentala si ofera o mai buna claritate a gandirii.

Prospect CDP-Choline

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luati 1 portie (1 capsula 250 mg) de 1-2 ori pe zi. Acest produs este destinat sa fie utilizat alaturi de un stil de viata activ si o dieta echilibrata.

Citicolina CDP Colina (citidina 5-dififoscolina) 250mg., Stearat de magneziu, dioxid de siliciu si faina de orez, capsula vegetariana.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura