Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Swanson Zinc Carnosine (PepZin GI), 8 mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

135 lei Lei
Cod produs
Swanson-Zncarnosine60caps
Out Of stock
Descriere
Beneficii

-          Ajuta la ameliorarea disconfortului gastric ocazional

-          Ajuta la sustinerea unui mediu GI sanatos

-          Ajuta la sustinerea sanatatii celulelor gastrice

-          Ajuta la sustinerea sanatatii mucoasei

-          Supliment alimentar de inalta calitate

-          Usor de administrat

CE ESTE PEPZIN GI?

PepZin GI este o combinatie de zinc mineral si de amino peptida L-carnosina care asigura protectie in toate zonele stomacului.* Mucoasa stomacului este protejata de sucurile gastrice caustice proprii printr-un strat subtire de mucus gelatinos. Dovezile sugereaza ca combinatia de ingrediente din PepZin GI nu este usor de descompus de aceste sucuri gastrice dure, astfel incat este capabila sa intareasca bariera mucoasa prin aderarea la peretele stomacului.

BENEFICII PENTRU SANATATE

Carnosina este ceea ce se numeste o dipeptida endogena, despre care se spune ca inhiba consumul de alimente. In plus, carnosina este relativ mica si, de asemenea, solubila in apa. Ea exista in mod natural in multe organisme de pe intreaga planeta, cum ar fi pestii, mamiferele si oamenii. Puteti gasi carnosina in muschii scheletici, in stomac, rinichi, inima si creier.

Zincul-L-carnosina mai este numit si polaprezinc sau PepZin GI. Practic, PepZin GI este un compus chelat care contine atat L-carnosina, cat si zinc si poate fi gasit in diverse suplimente.
Zincul este un mineral esential care se gaseste in diverse proteine animale, cum ar fi carnea, ouale, lactatele si crustaceele. In ceea ce priveste beneficiile pentru corpul uman, zincul este esential pentru a ajuta la proliferarea si repararea celulelor.

ISTORIC

Desi importanta fierului pentru sanatatea umana a fost recunoscuta si studiata inca din cele mai vechi timpuri, zincul nu a fost recunoscut ca fiind important din punct de vedere biologic decat cateva secole mai tarziu. Dar in secolul XX, cercetatorii au inceput sa identifice si sa examineze deficienta de zinc la mamifere. In cele din urma, in anii 1950, zincul a fost recunoscut ca fiind un micronutrient necesar pentru functia biofizica umana.

In ceea ce priveste carnosina, aceasta a fost descoperita abia in primii ani ai secolului al XX-lea de catre un biochimist rus pe nume V.S. Gulevich. Acesta a constatat ca in muschi existau compusi neidentificati care contineau azot. Cand in cele din urma a izolat compusii din muschi, a descoperit carnosina.

PROSPECT

Mod de administrare- Ca supliment alimentar, luati o capsula de doua-trei ori pe zi, cu apa.

Ingrediente per capsula

Zinc (din PepZinGI Zinc-Carnosine)- 8 mg (DZR-53%)

L-Carnosine (din PepZinGI Zinc-Carnosine)- 29,5 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita

Alte ingrediente: Celuloza microcristalina (fibra vegetala), gelatina, stearat de magneziu.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura