Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar MAXLife Calciu-Mg-Zinc cu Vitamina D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Cod produs
MAXLife-CALCIU-Mg-ZINC
Out Of stock
Descriere
Beneficii Calciu-Mg-Zinc cu Vitamina D:

-benefic pentru sanatatea sistemului osos si a danturii, reduce resorbitia osoasa;

-regleaza coagularea sangelui si tensiunea arteriala;

-sprijina functia musculara actionand ca un mesager pentru contractia musculara si ca transmitator al impulsurilor nervoase;

-ajuta la buna functionare a sistemului reproductiv si a prostatei;

-creste imunitatea;

-reduce actiunea nociva a radicalilor liberi.

Calciul, magneziul si zincul sunt 3 cele mai importante minerale de care organismul nostru are nevoie pentru a functiona in conditii optime. Acestea furnizeaza nutrientii necesari pentru a mentine densitatea si puterea osoasa.

Calciul este cel mai abundent mineral in corp, reprezentand 2% din greutatea totala. Acesta este prezent, cu precadere, in oase si este esential functiei nervoase, musculare si mecanismelor de coagulare.

Magneziul, macronutrient abundent in corp asemenea calciului, are o importanta deosebita in optimizarea functiilor a peste 300 de enzime responsabile pentru un numar egal de functii vitale in organism, in special cele cerebrale si musculare.

Zincul este prezent in fiecare celula a corpului uman. Similar magneziului, acesta este necesar bunei functionarii a peste 200 de enzime si este esential metabolismului. Desi prezent in fiecare celula, organismul nostru are rezerve limitate de zinc si deficienta acesteiu se poate menifesta cu repeziciune.

VitaminaD este vitala sistemului osos. Fara vitamina D oasele devin subtiri, moi sau deformate. Totodata, vitamina D ajuta la o mai buna absortie a calciului in corp.

Suplimentul MAXLife CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D combina proprietatile celor patru -Calciu, Magneziu, Zinc si Vitamina D - intr-o formula unica cu o biodisponibilitate mare pentru sanatate de fier.

Prospect :

Mod de administrare recomandat : Ca supliment alimentar, 2 capsule/zi

Continut/ 1 capsula : calciu 500mg, magneziu 250mg, zinc 12,5mg, vitamina D 100iu, Betaina hidrochlorid 50mg, Acid glutamic hidrochlorid 40mg

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura