Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ser blocant DHT Foligain pentru par cu 12% Trichogen - 59ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

239 lei Lei
Cod produs
Foligain-SerDHT59ml
Out Of stock
Descriere
Beneficiile blocatorului DHT

- Potrivit pentru barbati si femei cu parul subtire

- Blocheaza DHT

- Opreste caderea parului

- Stimuleaza cresterea parului

- Cu un complex eficient de nutrienti cu 12 % tricogen

- Fara parabeni, sulfati sau ftalati

- Nu a fost testat pe animale

FOLIGAIN DHT BLOCKER SERUM PENTRU CADEREA PARULUI + INTERMEDIU PENTRU SANATATEA SCALPULUI

Solutia topica este o modalitate eficienta de a opri caderea parului si de a stimula cresterea parului pentru cei cu parul subtire. Serul puternic DHT Blocker Serum ajuta la stoparea subtierii si caderii parului cu ingredientul sau unic, Trichogen, care ajuta la promovarea regenerarii sanatoase a parului si la blocarea eficienta a Dihidrotes-tosteronului (DHT - hormonul care cauzeaza caderea parului).

COMPLEXUL EFICIENT DE NUTRIENTI TRICHOGEN, impreuna cu alte ingrediente puternice pentru sanatatea parului, cum ar fi extractul de ginkgo biloba, ajuta la intarirea foliculilor de par, sprijina sanatatea scalpului si conditioneaza parul pentru o crestere normala.

INGREDIENTE CHEIE IN TRICHOGEN:

Acetil tirozina ajuta la intarirea celulelor pielii si stimuleaza cresterea parului. Acetil tirozina este, de asemenea, un inhibitor important impotriva DHT.

Extractul de radacina de Panax Ginseng contine vitamine B si peptide care ajuta in mod eficient la stimularea cresterii parului nou si este un puternic blocant al DHT. Arginina este un puternic blocant DHT care se transforma in oxid nitric, ajutand la cresterea fluxului sanguin in zona scalpului si la stimularea cresterii parului.

Biotina este esentiala pentru cresterea parului nou si ajuta, de asemenea, la blocarea DHT.

Proteina de soia se leaga si blocheaza eficient DHT, sustinand sanatatea foliculilor de par* si tinand la distanta caderea parului.

PROSPECT

Mod de utilizare- Aplicati pe scalp cel putin 1 data pe zi. Masati scalpul cu varful degetelor timp de cateva minute. Lasati FOLIGAIN DHT Blocker Serum pe scalp timp de cel putin 4 ore, dar poate fi lasat sa actioneze pe o perioada nedeterminata.

Atentie: Numai pentru uz topic. Evitati contactul cu ochii. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.

Cititi si pastrati ambalajul pentru informatii complete despre produs.

Ingrediente- Apa, extract de radacina de Panax Ginseng, arginina, acetil tirozina, extract de radacina de Arctium Majus, proteina de soia hidrolizata, pantotenat de calciu, gluconat de zinc, niacinamida, ornitina HC1, citrulina, glucozamina HCl, biotina, propilenglicol, extract de fructe de Kigelia Africana, extract de frunze de Ginkgo Biloba, extract de Salvia Sclarea (Clary), extract de scoarta de Cinnamomum Zeylanicum, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate

Fara parabeni, sulfati sau ftalati.

Nu a fost testat pe animale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura