Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Serum de crestere a barbii cu Myoxil Foligain 15ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Cod produs
Foligain-Serumbarba15ml
Out Of stock
Descriere
Beneficiile serului

-         Sustine o barba mai sanatoasa, cu aspect mai plin de viata

-         Formula non-grasa

-         Fara blocant DHT

-         Hidrateaza si conditioneaza

-         Simplu si usor de utilizat

-         Aplicator cu doua varfuri pentru o aplicare precisa

-         Fara parabeni, sulfati si silicon

-         Dimensiune compacta, ideala pentru acasa si in calatorii

-         Sferele din otel inoxidabil maseaza usor serul in piele

SERUL DE CRESTERE A BARBII FOLIGAIN BEARD GROWTH SERUM

Ofera o formula non-grasa, alimentata cu Myoxil, un amestec puternic si brevetat de ingrediente cheie si plante benefice pentru a sustine o barba cu aspect mai sanatos. Ingrediente precum extractul de germeni de mazare si arginina HCL ajuta la conditionarea si revigorarea pielii pentru a sustine aparitia unei barbi cu aspect mai plin.

Spre deosebire de alte produse de stimulare a parului de pe piata, serul de crestere a barbii FOLIGAIN Beard Growth Serum este special conceput pentru parul facial, fara blocante DHT, pentru a sustine in mod natural productia de par facial.

DIRECTII DE UTILIZARE

PASUL 1

Spalati-va temeinic si uscati-va cu un prosop fata si zona barbii. Apasati incet pe pompa aplicatorului de 2-3 ori pentru a elibera FOLIGAIN Beard Serum.

PASUL 2

Masati usor serul in piele cu varful aplicatorului, vizand zone specifice, dupa cum este necesar.

PASUL 3

Nu va atingeti fata sau barba pana cand serul pentru barba FOLIGAIN Beard Serum nu s-a uscat complet. Curatati-va barba dupa cum este necesar, folosind pieptenele FOLIGAIN Beard Shaping Comb pentru a va rafina aspectul.

Atentie: Nu folositi serul pe pielea rupta sau iritata. Daca aveti pielea sensibila, faceti un test de patch test aplicand o cantitate mica de ser pe fata pentru a va asigura ca nu exista reactii adverse in termen de 24 de ore. Numai pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.

Cititi si pastrati ambalajul pentru informatii complete despre produs.

INGREDIENTE

Propylene Glycol, Alcohol Denat, Apa (Aqua), Glicerina, Oxid de pirrolidinil diaminopirimidina, Isomalt, Extract de germeni de Pisum Sativum (mazare), Extract de frunze de Equisetum Arvense (coada-calului), Extract de radacina de Panax Ginseng, Extract de flori de Chamomilla Recutita (musetel), Niacinamida, Proteina de soia hidrolizata, Aminoacizi de soia, Aminoacizi de grau, Serina, Treonina, Arginina HCL, Poliacrilat, Polimer incrucisat-6, Xilitilglucozida, Pantenol, Anhidroxilitol, Xilitol, Gluconolactona, Anisat de sodiu, Levulinat de sodiu, Sorbat de potasiu, Benzoat de sodiu, Alcool benzilic, Acid citric.

Fara parabeni, fara siliciu, fara sulfat.

Fara coloranti artificiali.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura