Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit Guarana Shot 80 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

599 lei Lei
Cod produs
OstroVit-GuaranaShot
Out Of stock
Descriere
Beneficii Guarana Shot

-          adauga vitalitate

-          ajuta la reducerea senzatiei de oboseala fizica si psihica

-          ajuta la imbunatatirea memoriei si a concentrarii

-          sprijina activitatea creierului

-          ajuta la imbunatatirea fitnessului si a performantei sexuale

-          are activitate procognitiva

-          proprietati adaptogene puternice

-          poate scadea nivelul zaharului din sange

-          poate ajuta la mentinerea greutatii corecte

Aroma: para

Forma produsului: bautura

Capacitate: 80 ml

Portii per recipient:1

Greutate neta: 110 g

Ingredientul dominant: guarana

OstroVit Guarana SHOT este un supliment alimentar lichid care contine indulcitori. Bautura necarbogazoasa contine extract de guarana (200 mg/80 ml), imbogatit cu cafeina si extract de ginseng. OstroVit Guarana SHOT este un supliment destinat persoanelor care doresc sa-si mareasca capacitatea de efort, sa reduca oboseala, sa imbunatateasca memoria si concentrarea, performanta sexuala si sa creasca ergogenitatea naturala a organismului.

OstroVit Guarana SHOT este recomandat in timpul efortului fizic si psihic crescut, in perioadele de deteriorare a starii de bine, de convalescenta si de scadere a activitatii. Cantitatea mare de cofeina continuta in preparat are un puternic efect termogenic, care stimuleaza metabolismul si ajuta la accelerarea arderii tesutului adipos in exces. In plus, guarana contribuie la inhibarea poftei de mancare, care sustine si mai mult procesul de slabire. In plus, extractul de guarana imbunatateste eficacitatea si eficienta antrenamentului, stimuleaza organismul la exercitii intense. Actioneaza anticatabolic care reduce degradarea tesutului muscular si accelereaza dupa antrenament regenerarea musculara. Efectul stimulant al preparatului este benefic si pentru viata intima. Ajuta la imbunatatirea fitnessului si a performantei sexuale, sustine erectiile, prelungeste timpul actului sexual.

Prospect Guarana Shot

Utilizare sugerata- Consumati 1 sticla (80 ml) pe zi. Nu mancati mai mult de 1 portie pe zi. Agitati inainte de utilizare. A se consuma in 24 de ore de la deschidere.

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentul alimentar nu poate fi folosit ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Se recomanda o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu mancati daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu trebuie utilizat de catre copii, femeile insarcinate si mamele care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor mici.

Informatii nutritionale

Ingrediente- Apa, acid - acid citric; extract din seminte de guarana (Paullinia cupana), cafeina anhidra, regulator de aciditate - citrat trisodic; extract de radacina de ginseng (Panax ginseng C.A. Mey), indulcitori: acesulfam K, sucraloza, neotam; conservanti: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu; aroma, maltodextrina.

Supliment alimentar. Contine indulcitori.

Contine cofeina; nu este recomandat copiilor si femeilor insarcinate (continut de cofeina 200 mg intr-o portie); Nu consumati impreuna cu alte produse care sunt o sursa de cofeina sau alte ingrediente cu efecte similare.

Ingrediente active

Per/portie

Seminte de Guarana (extract)

200 mg*

- dintre care caffeina

20 mg*

Anhydrous caffeina

180 mg*

Extract de radacina de ginseng

100 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura