Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Oemine Iode Forte din alge

0 stars: 0.00 din 0 pareri

48 lei Lei
Cod produs
Oemine-Iod-Forte-30grame
Out Of stock
Descriere
Continutul de iod din Oemine Iode din alge contribuie la:

- Un metabolism normal de energie.

- Functionarea normala a sistemului nervos.

- Mentinerea sanatatii normale a pielii.

- O productie normala de hormoni tiroidieni si o functie normala a glandei tiroide.

OEMINE IODE moduleaza necesarul zilnic de iod natural fara sa-l depaseasca.

Acest supliment alimentar natural poate fi de asemenea perfect utilizat la copii. Mamele trebuie sa stie ca intr-adevar consumul de iod este esential pentru o crestere corespunzatoare in timpul copilariei si adolescentei. Este usor de utilizat, deoarece este suficient pentru a desface o capsula si a amesteca continutul cu alimente.

Prospect Oemine Iod din alge:

Mod administrare:

La adulti: 1 capsula de 20 mg, dimineata si seara, presarate pe mancare, cure timp de 3 luni.

La copii: doar 1 capsula pe zi, presarate pe mancare, recomandate in special in timpul procesului de crestere si dezvoltare.

Mod administrare in caz de accident radioactiv:

In cazul unui risc de expunere la iod radioactiv (accident nuclear), pentru a reduce cu 90% legarea de iod radioactiv, este recomandabil sa luati in acest moment o doza mai mare sau egala cu 30 mg de iod: care este echivalenta cu aproximativ 4 grame de pulbere Oemine IODE FORTE din ALGE (aproximativ 1 lingurita de pulbere Oemine Forte iod). In zonele in care exista o deficienta relativa de iod, ar fi nevoie de 50 pana la 100 mg de iod: Acesta este echivalent cu 6 pana la 12 g (aproximativ 2 pana la 3 lingurite).

Ingrediente: pulbere de alge marine salbatice laminar (origine: Britania).

Element de iod: 150 micrograme per capsula la 20 mg (100% DZR).

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura