Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Swanson Ultra Albion Complex Seleniu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

229 lei Lei
Cod produs
ITEM-RE-003080
Out Of stock
Descriere
Proprietatile si beneficiile Seleniului:

-200 mcg seleniu per tableta

-biodisponibilitate excelenta

-Seleniul contribuie la formarea normala a spermatozoizilor

-Seleniul ajuta la mentinerea normala a parului si a unghiilor

-Seleniul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar

-Seleniul contribuie la functionarea normala a tiroidei

-Seleniul ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ

Elementul de seleniu a fost descoperit intr-o fabrica de acid sulfuric si se crede ca initial este substanta tellurium (din latina: pamant). Cu toate acestea, experimentele au aratat ca era un element nou. Datorita asemanarii sale cu telurul, i s-a dat numele seleniu (din lat .: luna).

Cat de mult contine seleniu alimente depinde de continutul de seleniu al solului. Nucile din Brazilia sunt considerate cea mai bogata sursa de seleniu.

Seleniul este un oligoelement esential pentru toate formele de viata. Seleniu Albion ofera 200 mcg seleniu pe zi (un comprimat). Pentru un efect mai bun, comprimatul trebuie luat impreuna cu vitamina E. In anumiti compusi (cum ar fi selenitul de sodiu si selenatul), seleniul poate fi achizitionat ieftin, dar este disponibil numai cu o biodisponibilitate scazuta. Corpul poate absorbi si utiliza cu usurinta seleniul din suplimentul alimentar Seleniu Complex.

Cu drojdia bogata in seleniu, pentru productie este disponibila o materie prima naturala. Compania noastra este supusa celor mai stricte proceduri de control in conformitate cu ISO 13485, care ne permite sa garantam clientilor nostri calitate sigura si controlata. Procesam doar materii prime certificate in conformitate cu standardele de calitate recunoscute la nivel international HACCP, ISO 9001 si GMP - Bune practici de fabricatie.

Seleniul nostru complex Albion se combina cu un purtator de aminoacizi pentru a asigura absorbtia

Protectie anti-antioxidanta vitala

Protejeaza sistemul cardiovascular, prostata, ochii si multe altele

Fortificati-va apararea antioxidanta a corpului cu seleniu complex Swanson Albion! Ca o componenta vitala a uneia dintre enzimele antioxidante primare ale organismului, seleniul ofera o protectie vitala pentru sistemul cardiovascular, prostata, ochii si alte organe si sisteme din intregul corp. Aceasta formula unica este combinata cu aminoacizi pentru o biodisponibilitate sporita.

Prospect Seleniu Complex:

Mod de administrare: 1 tableta pe zi cu apa.

Cantitatea recomandata de 1 comprimat contine:

Informatii nutritionale

Cantitate

DZR

Seleniu (din complexul de aminoacizi Albion)

200 mcg

364%

Ingrediente: faina de orez, gelatina, maltodextrina, celuloza microcristalina (fibra vegetala)

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura