Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Vitabay Extract de broccoli

0 stars: 0.00 din 0 pareri

119 lei Lei
Cod produs
VB1815
Out Of stock
Descriere
Proprietatile si beneficiile suplimentului alimentar:

60 capsule vegane

Fara tehnologie genetica

Micronizat si activat

furnizeaza sulforafan 10%

contine Sulfurofan 100 mg

minerale esentiale si oligoelemente

Bomba cu vitamine

Capsule fabricate din fibre vegetale

Broccoli este o planta vegetala legata de conopida si provine din familia cruciferelor. Broccoli (de asemenea, firimituri, sparanghel, conopida de iarna sau varza) este bogat in minerale si oligoelemente precum potasiu, calciu, magneziu, sodiu. Fosfor, zinc si fier. Leguma de varza ofera, de asemenea, vitamine importante, cum ar fi B1, B2, B6, C, E si beta-caroten (precursor al vitaminei A). Extractul de broccoli din Vitabay contine fitochimice, cum ar fi sulforafanul. Sulforafanul apartine familiei de ulei de mustar si influenteaza gustul in legume precum broccoli. De regula, uleiurile de mustar sunt continute intr-un stadiu preliminar inactiv in legume. Diindolilmetanul este, de asemenea, o substanta vegetala secundara, care poate fi gasita in principal in legume.

Radicalii liberi sunt molecule agresive care pot deteriora organismul prin accelerarea imbatranirii celulelor, iar sulforafanul neutralizeaza indirect radicalii liberi prin activarea anumitor enzime. Reactia la aceasta este ca in organism exista mecanisme eficiente de aparare a antioxidantilor. Sulforafanul s-a dovedit a avea proprietati de protectie a celulelor si antioxidanti. Aceasta substanta vegetala poate avea efecte antiinflamatorii, detoxifiante si de stimulare a imunitatii. Prin proprietatile sale antioxidante, uleiul de mustar este capabil sa incetineasca procesul de imbatranire.

Prospect

Mod de administrare: 2 capsule zilnic si se consuma cu suficient lichid.

Nutrition Facts

Brocoli extract

1000 mg

10% Sulforaphan

Sulfarofan

100 mg

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura