Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Vegavero Dandelion Root Extract

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95 lei Lei
Cod produs
Vegavero-Dandelion
Out Of stock
Descriere
Beneficii papadie:

- Contine antioxidanti

- Poate ajuta la ameliorarea inflamatiei

- Poate ajuta controlul zaharului din sange

- Poate reduce colesterolul

- Poate scadea tensiunea arteriala

- Poate promova un ficat sanatos

EXTRACT DE RADACINA DE PAPADIE

1400 mg pulbere de radacina de papadie pe capsula

Extract 10: 1

Doza recomandata: 2 capsule pe zi

100% vegan - fara gelatina sau alte ingrediente de origine animala

120 capsule / flacon

Fara aditivi, cum ar fi stearatul de magneziu

Fabricat in Germania

Papadia comuna (Taraxacum officinale) se gaseste mai ales pe pajisti si pe marginea drumurilor.

Radacina plantei perene (papadie) in special, a fost apreciata de secole pentru ingredientele sale valoroase. Papadia este foarte bogata in nutrienti, dar datorita numeroaselor substante amare nu satisface toate gusturile. Radacina de papadie sub forma unui supliment alimentar ofera o alternativa practica fara gust.

EXTRACT FOARTE DOZAT

Datorita raportului ridicat de extracte de 10: 1, putem folosi capsule foarte mici pentru produsul nostru de papadie, care sunt usor de inghitit. Exista numeroase studii si articole online despre extractul de radacina de papadie care exploreaza proprietatile si beneficiile pe care le putem lua de la aceasta. Daca sunteti interesat, va recomandam sa faceti niste cercetari si sa vedeti care sunt toate aceste beneficii.

PROSPECT PAPADAIE:

Mod de administrare: Luati 2 capsule zilnic cu alimente si lichide suficiente.

ingrediente:

Extract de radacina de papadie (Taraxacum officinale) 1: 1, capsula (hidroxipropil metilceluloza), agent anti-caking (extract de orez, coca de orez, guma arabica, ulei de floarea soarelui)

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura