Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Biovea Usturoi extract (inodor) 500mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Cod produs
Biovea-1155
Out Of stock
Descriere
Beneficii extract de usturoi:

-          efect antiinflamator,

-          imbunatateste sistemul imunitar,

-          imbunatateste functia cardiovasculara,

-          scade tensiunea arteriala,

-          regleaza nivelul de colesterol,

-          are puternice proprietati antioxidante si antifungice

Usturoiul este cunoscut de oameni de secole si este din ce in ce mai acceptat ca supliment alimentar. Usturoiul fara miros HS Labs va ofera aceste beneficii in concentratia de care aveti nevoie si, cel mai important, inodor-fara miros.

Usturoiul este originar din Asia si cultivat timp de milenii. Tot azi, este cultivat in intreaga lume. Exista mai multe tipuri de usturoi, asa-numitul ?comun? si usturoi salbatic care poate fi numit si leurda. Foarte folosit in alimente, usturoiul are si virtute dietetice si medicinale. Usturoiul poate fi consumat gatit, crud, sub forma de ulei sau sub forma de suplimente alimentare. Contine ingrediente active, cum ar fi aliina, care se gaseste in concentratii mari in usturoi salbatic, dar si prezent in usturoi traditional. In plus, usturoiul ajuta la mentinerea sanatatii vasculare bune.

De asemenea, va actiona asupra nivelului de lipide din sange, pastrandu-le la un nivel normal. Acesta va actiona in mod similar asupra colesterolului, pentru a evita excesul de colesterol din sange. Aceste actiuni permit astfel actionarea asupra sanatatii inimii.
Folosit regulat, usturoiul organic va ajuta sa va mentineti sanatatea cardiovasculara. Amestecand usturoi si ursi de usturoi, va ofera un suport optim zilnic pentru a mentine un nivel normal de colesterol.

Usturoiul este o planta ce poseda proprietati benefice asupra sistemului cardiovascular, datorita actiunii sale asupra nivelului de colesterol.

Usturoiul este considerat un "superaliment", adica produse alimentare cu proprietati uimitoare pentru sanatatea organismului si privind reglarea metabolismului. Acesta protejeaza inima datorita continutului natural de alicina, vitamine si minerale esentiale.

Pe langa capacitatea de a imbunatati circulatia periferica, a scadea colesterolul rau si a reduce tensiunea arteriala, usturoiul are proprietati antibiotice, datorita carora intareste sistemul imunitar si lupta impotriva racelilor si bolilor autoimune, insecticide, antihelmintice si de stimulare a activitatii digestive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura