Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Oemine Artro (Gheara Diavolului)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75 lei Lei
Cod produs
Oemine-ARTRO60capsule
Out Of stock
Descriere
Supliment alimentar natural pe baza de Harpagophytum - Gheara diavolului, titrat si activ continuu si asociate cu antioxidanti din coacaze negre, pentru a ajuta la mentinerea functiei articulare sanatoase.

Beneficii Gheara diavolului continut in Oemine Artro:

- Ajuta in cazul durerilor de spate

- Ajuta in cazul durerilor de genunghi si incheieturi

- Poate ameliora artrita

- Recomandat in caz de tendinita si osteoartrita

Gheara diavolului este un supliment naturist aprobat de comisia europeana ca fiind un bun ajutor in cazul persoanelor care sufera de dureri de spate, artrita, genunghi, incheieturi si dureri de sold. Mai este utilizat pentru minimizarea multor boli cum sunt artrita, osteoartrita, tendinita, tulburari digestive si lipsa apetitului.

O veste buna pentru persoanele care sufera de dureri si care au devenit dependenti de calmante pentru ameliorarea durerilor: recent studiile publicate unde au fost teste dublu orb au aratat ca gheara diavolului poate ameliora durerile de artrita in mai putin de zece zile de utilizare (partea inferioara a spatelui, a genunchilor si durerilor de sold sunt incluse). Este de asemenea utilizat pentru a ameliora osteoartrita, artrita reumatoida, guta, bursita, tendinita si dureri ale tesuturilor moi (dureri musculare).

Prospect Oemine ARTRO

Mod administrare: 3 capsule pe zi, pentru a fi inghitite cu un pahar mare de apa.

Doza si durata suplimentarii pot fi modificate la sfatul unui profesionist in domeniul sanatatii si in functie de nevoile individuale.

Ingrediente: Harpagophytum (gheara diavolului), coacaze; capsula vegetala: polizaharide (pululan).

Compozitie:

Garpagophytum (Gheara Diavolului): 960 mg

- din care harpagoside: 40 mg

Frunze de coacaze negre: 270 mg

Oemine Artro este garantat fara coloranti sau conservanti, nu este produs sintetic, fara adaosuri.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura