Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar HS Labs creatina pudra 500 grame

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Cod produs
HS0273
Out Of stock
Descriere
Creatina Beneficii

- Creste semnificativ forta si puterea

- Refacere rapida dupa antrenamente intense

- Intareste oasele

- Masa musculara mai densa

- Scade oboseala

- Sursa importanta de energie

- Foloseste grasimile ca sursa de energie

- Sporeste hormonul de crestere

Ce este Creatina Monohidrata?

In ziua de azi, creatina este cel mai cautat supliment de catre culturisti si cel mai usor de gasit pe piata. Aceasta joaca un rol important in formarea unui tesut muscular puternic.

Creatina (acidul-metil guanidina-acid acetic) este o substanta care se gaseste in mod natural in celulele musculare. Este un supliment alimentar care imbunatateste performanta exercitarii si mareste masa fara grasimi.

Creatina este un compus care este facut atat in interiorul corpului din aminoacizi, cat si obtinut prin dieta. Aproximativ 95% din creatina organismului este stocata in muschii scheletici, sub forma de fosfocreatina. Celelalte 5% sunt stocate in creier, rinichi si ficat.

Beneficii importante ale Creatinei

Creatina creste masa musculara in doar cateva saptamani. Creatine imbunatateste semnificativ performantele atletice, creste rezistenta aeroba si anaeroba, va ofera energie pe tot parcusul zilei sau antrenamentului si ajuta la recuperarea rapida si eficienta dupa efort fizic.

De asemenea, creatina in hidratarea celulelor ajuta (retine apa la nivel celular) oferind muschilor un aspect "pufos", masiv, puternic, greoi, impunator. Creatina reprezinta o sursa importanta de energie, numita Adenozin Trifosfat (ATP), care este "combustibilul" esential pe care organismul il recunoaste.

Din punct de vedere biologic, suplimentul Creatine foloseste grasimile ca sursa de energie. Pentru un antrenament calitativ si de durata este necesara suplimentarea cu creatina, deoarece ea minimizeaza oboseala si in stresul fizic. De asemenea, in mod benefic ea creste sinteza proteinelor, minimizeaza pierderea altor substante nutritive, sporeste hormonul de crestere si poate scadea nivelul colesterolului si trigliceridelor. In producerea suplimentului s-a utilizat doar creatina pura, de aceea rezultatele sunt garantate.

Prospect Creatina Monohidrata

Instructiuni de administrare: In primele 5 zile, luati o doza de 5 grame de patru ori pe zi. Dupa a 5-a zi, luati doua doze de 5 grame de doua ori pe zi.

Beti suficienta apa si carbohidrati.

Doza de Creatina este de 5 grame.

In general nu este asa important momentul in care se administreaza carnitina, de aceea puteti sa o luati inainte, dupa sau si inainte si dupa antrenament, insa este important ca aceasta sa se gaseasca in muschi cand acestia au nevoie de ea.

Ce contine o portie de Creatina Monohidrata?

O portie de Creatine contine: calorii 21 kcal, monohidrat de creatina 5000 mg.

Ingrediente: Creatina Monohidrat.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura