Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Raw Powders Spirulina - 250 grame

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Cod produs
RawPowders-Spirulina250g
Out Of stock
Descriere
Beneficiile pentru sanatate ale spirulinei:

-          detoxifica metalele grele (in special arsenul)

-          elimina candida

-          scade tensiunea arteriala

-          scade colesterolul

-          reduce probabilitatea de accident vascular cerebral

-          creste energia

-          amelioreaza problemele sinusurilor

Aceasta alga albastru-verde este o planta de apa dulce care este acum una dintre cele mai cercetate si, impreuna cu verisoara ei chlorella, cea mai discutata pentru superalimentele de astazi. Cultivata in toata lumea, de la Mexic la Africa si chiar Hawaii, spirulina este cunoscuta pentru aroma sa intensa si pentru profilul nutritional si mai puternic.

Spirulina este un tip de microalge albastru-verde care poate creste atat in apa dulce, cat si in apa sarata si este consumata de oameni si animale. Exista doua specii de planta spirulina, inclusiv Arthrospira platensis si Arthrospira maxima. Arthrospira platensis si Arthrospira maxima sunt cultivate in toata lumea si sunt folosite atat ca supliment alimentar (sub forma de tablete, fulgi si pulbere), cat si ca aliment complet - si chiar pentru animale si pesti.

Exista multe recenzii despre spirulina care sustin ca aceasta alga uimitoare poate face totul, de la stimularea metabolismului pana la stabilizarea zaharului din sange si minimizarea bolilor de inima.

Cercetarile continua sa dezvaluie din ce in ce mai multe beneficii potentiale ale spirulinei, iar studiile arata ca adaugarea spirulinei la rutina ta poate ajuta la detoxifierea corpului, la cresterea nivelului de energie si chiar la imbunatatirea functiei creierului.

Prospect Spirulina

NUTRITIE

Pudra de spirulina pura- 250 g

DIRECTII

Ca supliment alimentar, luati 1 portie (1 1/2 lingura - 3000 mg) de 1-2 ori pe zi.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura