Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Oemine Digest - 60 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Cod produs
Oemine-Digest-60capsule
Out Of stock
Descriere
Oemine Digest - 60 capsule

Supliment alimentar natural, util pentru o mai buna digestie si pentru a mentine un abdomen plat. Daca mananci prea repede sau nu mesteci in mod corespunzator de multe ori atunci poti avea o digestie rea. Lipsa de saliva poate provoca de asemenea probleme digestive, prin lipsa de enzime (amilaza).

Proprietati benefice ale Oemine Digest

- Reduce balonarea si flatulenta

- Contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive

- Ajuta la mentinerea unui abdomen plat

- Ajutor pentru mesele grele si grase

- Enzime pentru o digestie optima si usoara

Pentru a depasi aceste probleme, va sugeram Oemine DIGEST, un supliment alimentar natural care contine enzime din orz germinate, anason si calciu marin alcalin. Acest produs contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive si reduce balonarea si flatulenta.

Oemine DIGEST ofera o digestie enzimatica convenabila, datorita continutului din boabe si amidon, prin urmare ajuta la mentinerea unui abdomen plat.

1. Calciu marin alcalin din Oemine DIGEST contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive si ofera o buna alcalinitate a tractului digestiv.

2. Orzul germinat din Oemine DIGEST completeaza aceasta actiune: eficacitatea este intr-adevar in semintele de orz, care au fost descoperite pentru prima data enzimele digestive, cum ar fi amilaza (enzima principala pentru digestie).

3. Anasonul in stea este cunoscut din punct de vedere a ajuta la digestie, de aceea este foarte adesea gasit in bucatarie combinat cu mancaruri grele, pentru a ajuta la digerare.

Prospect Oemine Digest

Mod administrare: 2 capsule de Oemine DIGEST in timpul sau la sfarsitul celor 2 mese principale, cu un pahar de apa, se continua panaa la ameliorarea simptomelor.

Compozitie pentru 6 capsule:

Calciu: 120 mg (15% DZR)

Ingrediente: germeni de orz, anason, lithothamne, calciu alcalin marin.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura