Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Francois Nature, Fucus 120 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Cod produs
Santaflor-Fucus120
Out Of stock
Descriere
Beneficii Fucus:

- ofera senzatie de satietate;

- ajuta la slabit;

- imbunatateste metabolismul si arde grasimile.

Fucus este o alga bruna ce se gaseste atat in Oceanul Atlantic, cat si in Europa, unde este recoltata din Nordul Marii Mediterane din roci scufundate. Fucus este cunoscut pentru eficacitatea sa in curele de slabire. Acesta promoveaza starea de satietate si reduce apetitul si astfel te va ajuta sa ajungi la greutatea optima. Algele fuscus sunt recunoscute pentru beneficiile lor in procesul de slabire datorita continutului de mucilagii, care in stomac isi maresc volumul si ofera senzatia de satietate. Prin urmare, administrarea suplimentului inainte de mese va reduce pofta de mancare si aportul de calorii. De asemenea, fucus contine minerale marine, in special iod, care contribuie la metabolismul grasimilor, transformandu-le in energie si promovand pierderea in greutate.

Prospect Fucus

Mod de administrare: 3 capsule pe zi. Se iau cu 15 minute inainte de masa.

Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule sau 240 de capsule.

Recomandari:

Combinati suplimentul cu sport: exercitii fizice, bicicleta, alergat sau pur si simplu mers pe jos in fiecare zi cel putin 30 de minute. Pentru a mentine rezultatele pe termen lung este necesar sa aveti un regim alimentar echilibrat, variat, moderat si un stil de viata sanatos.

Ingrediente

Pentru o capsula (Fuscus)

Fucus (Fucus vesiculosus)

403 mg

Ambalaj capsula - gelatina din clorofila naturala

Fara OGM si fara gluten.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura