Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar 7 Nutrition, Ginseng + Herbal Combo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

53 lei Lei
Cod produs
7Nutrition-GinsengHerbal60
Out Of stock
Descriere
Beneficii

- Amestec de doua tipuri de Ginseng, ashwagandha, curcuma si piperina.

-          sustine procesele de gandire si concentrarea

-          imbunatateste rezistenta la stres si oboseala

-          sustine echilibrul mintal

-          elimina efectele stresului cronic

-          va permite sa va bucurati de un somn sanatos

-          creste performanta fizica

Supliment alimentar conceput pentru persoanele care sunt expuse in mod constant la oboseala cronica, stres, care duc un stil de viata foarte activ. Creste rezistenta organismului la stres, ajuta la mentinerea echilibrului emotional, sustine memoria si concentrarea, sprijina capacitatile mentale si fizice in conditii de slabiciune, epuizare si oboseala.

Sunteti un tip de persoana activa si aveti probleme de stres si slabiciune? Acest produs este cea mai buna solutie. A fost creat numai din extracte naturale de plante care afecteaza rezistenta organismului la stres si imbunatateste vitalitatea. Acest produs este de cea mai buna calitate la cel mai bun pret.

7Nutrition GINSENG + HERBAL COMBO este un supliment alimentar pentru persoanele care au un stil de viata activ, care este expus in mod constant la oboseala cronica sau stres.

Adaptogenii sunt substante care sporesc capacitatile organismului de a se adapta in conditii de schimbare a mediului. Acestea se gasesc de obicei in plante, ai caror compusi biologic activi pot participa la functiile de reglare a organismului. De asemenea, ele sustin rezistenta la stres, dar nu contin substante cu efect sedativ - doar adaptiv si mobilizator. Adaptogenii imbunatatesc capacitatile cognitive, favorizeaza concentrarea si gandirea logica. Ele au capacitatea de adaptare a organismului si ajuta la controlul reactiilor la factorii de stres.

PROSPECT

INGREDIENTE: Extract de radacina de Ashwagandha (7% withanolide), Panax Ginseng coreean 4:1, Ginseng Eleutherococcus senticosus 4:1, pulbere de curcuma, extract de piper negru (95% piperina), gelatina (invelisul capsulei).

UTILIZARE RECOMANDATA: Luati 1 capsula pe zi.

DEPOZITARE: A se pastra intr-un loc uscat si racoros. A nu se pastra la indemana copiilor mici. Protejati de lumina directa a soarelui.

AVERTISMENTE : Produsul nu trebuie utilizat de femeile insarcinate sau care alapteaza. Nu utilizati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca inlocuitor al unei diete variate. Mentinerea unei stari de sanatate bune necesita o alimentatie variata si un stil de viata sanatos. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

GREUTATE NETA: 44 g (pachetul contine 44 de portii)

DATE NUTRITIONALE:

INGREDIENTE ACTIVE 1 capsula

Panax Ginseng coreean 4:1 200 mg

Ginseng Eleutherococcus senticosus 4:1 100 mg

Ashwagandha 215 mg

din care 7% withanolide 15 mg

Curcuma 100 mg

Piperina (95% piperina) 4,75 mg

Aportul zilnic de referinta pentru un adult (8400 kJ/2000 kcal).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura