Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar HS Labs Zinc Picolinat 15 mg 150 tablete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Cod produs
HS0839
Out Of stock
Descriere
Beneficii Zinc:

- Se absoarbe usor in organism

- Imbunatateste sistemul imunitar

- Mentine o piele frumoasa si sanatoasa

- Eficient in ameliorarea cosurilor si acneei

- Stimuleaza productia de colagen

- Minimizeaza procesul de imbatranire a pielii

- Scade pofta de mancare

- Ajuta la pierderea masei osoase

- Antioxidant

Ce este Zincul?

Zinc este un mineral care are importanta biologica pentru plante, animale si om. La om acesta este responsabil de o serie de functii si stimuleaza activitatea a 100 de enzime diferite.

Acest supliment aliemntar nu este doar cu zinc simplu, este zinc picolinat. El este obtinut prin lipirea zincului cu acid picolinic si este mai eficient deoarece este absorbit de organism mai usor.

Zincul este cel mai bine cunoscut pentru stimularea imunitatii si mentinerea la distanta a racelii. In plus fata de rolul sau in mentinerea puternica a sistemului imunitar al organismului si minimizarea infectiei, acest mineral este important pentru o multitudine de functii, inclusiv productia de energie, vigilenta, starea de spirit si functia creierului sanatoasa.

Numeroase studii au aratat ca acesta este eficient in ameliorarea de cosuri si acnee. De asemenea, zincul imbunatateste functia leucocitelor. Leucocitele (sau globulele albe) protejeaza organismul impotriva infectiilor si ajuta la procesul de diminuarea ranilor si arsurilor.

El stimuleaza productia de colagen din organism, care contribuie la repararea si regenerarea pielii, precum si la incetinirea procesului de imbatranire oferind elasticitate pielii si reducand aparitia ridurilor.

Suplimentele de zinc imbunatatesc functia cognitiva ajutand la memorie si gandire si reduc aparitia racelilor. Unele studii efectuate pe zinc au aratat ca el ajuta la pierderea in greutate prin scaderea poftei de mancare si reducerea hormonului ghrelin, care spune creierului cand ii este foame. El joaca un rol important in cresterea, repararea si functionarea celulelor, in special a ADN-ului.

Zincul este un bun antioxidant si este implicat in unele reactii din organism, cum ar fi: metabolismul glucidic, functia enzimatica si sinteza proteinelor. De asemenea, ajuta in pierderea masei osoase.

HS LABS Picolinatul de zinc este un aditiv puternic de zinc care asigura picolinat de zinc - o forma de zinc organic care este mai bine absorbita decat alte forme de zinc, cum ar fi oxidul de zinc. Zincul este considerat un nutrient esential, ceea ce inseamna ca organismul tau nu il poate produce sau depozita. De fapt, zincul este al doilea oligoelement cel mai bogat din corp, dupa fier, si este prezent in fiecare celula. Zincul este necesar pentru activitatea a peste 300 de enzime care sustin metabolismul, digestia, functia nervoasa si multe alte procese. Fiecare comprimat cu picolinat de zinc HS LABS ofera 15 mg de picolinat de zinc pentru a va ajuta sa va satisfaceti nevoile zilnice de zinc.

Prospect Zinc:

Mod de administrare: Luati 1 capsula pe zi dimineata dupa masa.

Compozitie:

Zinc 15 mg  - 150% DZR.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura