Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Pure Nutrition USA CLA 800 mg 100 gelule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
PN7754
Out Of stock
Descriere
Beneficii CLA:

- Utilizarea grasimii corporale stocate ca si combustibil

- Sprijina dezvoltarea musculaturii slabe

- Sprijina rata metabolica sanatoasa

- Suport antioxidant

- Ajuta la pierderea in greutate;

- Eficient impotriva excesului de grasimi;

- Continutul de CLA per capsula este de 800 mg.

CLA (acid linoleic conjugat) este o clasa de acizi grasi produse de animale care se gaseste in mod natural in carnea de vita si produsele lactate. Desi CLA joaca un rol important intr-un numar de procese metabolice celulare, oamenii nu sunt capabili sa produca CLA si prin urmare, il pot obtine doar din dieta. Prin urmare, se recomanda utilizarea unui supliment CLA pentru a obtine nivelurile dorite de CLA pentru efectele sale optime.

Acidul Linoleic Conjugat sau CLA, denumirea prescurtata, este un un derivat al unui acid gras esential ce se gaseste in cantitati mici in dieta noastra si care s-a demonstrat ca actioneaza pozitiv asupra nivelului de grasime.

Suplimentul nostru pe baza de CLA este obtinut din ulei de sofran. CLA este produs din acidul linoleic, care este un acid gras esential, ceea ce inseamna ca nu poate fi produs in mod individual de catre organismul nostru, prin urmare, trebuie luat din alimentatie.

Suplimentele pe baza de CLA faciliteaza disponibilitatea acizilor grasi liberi si a glucozei la nivelul muschilor, reducand astfel depozitarea lor in tesutul adipos.

Acidul Linoleic Conjugat este recomandat impotriva excesului de grasime, in cure de slabit si promoveaza pierderea in greutate.

Adugati acest supliment la dieta dvs., iar CLA va lupta impotriva depozitarii caloriilor, reducand excesul de grasime si ajutand la slabit.

Prospect CLA:

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, consumati 1 gelula moale cu masa de dimineata, amiaza si seara.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura